Amikor coach-ot kerestem, akkor éppen olyan élethelyzetekkel találtam magam szembe, amikkel eddig még nem találkoztam. Adriennre azért esett a választásom, mert fiatalos és lendületes Facebook postjaival meggyőzött, hogy tud segíteni az akkori kihívásaimban. Mielőtt találkoztam volna vele, nem voltam tisztában a saját értékeimmel és azzal, hogy mik a következő lépéseim a céljaim elérésében, vagy hogy mi is a pontos célom egyáltalán. Adrienn tökéletes tempóban vezetett a coachingok során, rámutatva a fő értékeimre, ami mentén haladhatok és elérhetem a céljaim. Coaching után sokkal magabiztosabbnak és céltudatosabbnak éreztem magam. A megváltozott hozzáállásomnak és új önismereti tudásomnak köszönhetően sikerült minden akadályt átlépnem. Nagyon tetszett az, hogy amikor szükséges volt és igényeltem, akkor Adrienn szigorúan állt hozzá az egyes témákhoz, illetve, hogy máskor meg megértően.

K.Alpár - egyetemi hallgató

A coaching előtt az életem nagyon kusza volt. Rengeteg kérdés motoszkált bennem, és fogalmam sem volt, milyen irányba induljak el a problémáim megoldása érdekében.

Ahogyan teltek a hetek és haladtunk előre Adrival, azt vettem észre, hogy sokkal tudatosabban, mégis könnyebben hozom meg a döntéseimet a mindennapokban.

Jobb lett a viszonyom saját magammal, megtanultam, hogy mindennek az alapja az önmagam iránti szeretet és megbecsülés.

Szuper motiváltnak és élettel telinek éreztem magam minden alkalom után, és mindig egyre jobban vártam a soron következőket.

Kiss Adrienn Éva

Több, mint fél évvel ezelőtt találkoztunk és hamar egymásra hangolódtunk Adriennel. Gondolataimban olvas és eddig minden problémámra tudott hatékony tanácsot adni. Fiatal kora ellenére nem is gondoltam, hogy ennyire tapasztalt. Teljesen megbízom benne. Sokat segít abban, hogy egyre jobban magamra találjak. Abszolút üresnek és céltalannak éreztem magam, majd kezdett kirajzolódni, hogy mi is a valódi feladatom a földi létben. Ehhez nagyban hozzájárult Adrienn szüntelen ösztönzése, ami nem hagy elbizonytalanodni. A megbízhatósága, gondoskodó odafigyelése megnyugvást és ezáltal magabiztosságot ad Nekem, hogy céljaimat végre lássam. Támogatásának köszönhetően elég erőt éreztem magamban és egy újabb szakmát tettem le.

Sápi Brigitta - jóga oktató

Azért jelentkeztem a coaching, mert úgy éreztem nem tudom ki vagyok és merre tartok. Darabjaira hullottam szét az utóbbi idő folyamán és azt tudtam, hogy mélyen vagyok, de azt nem, merre induljak. Ekkor jöttél Te. Azért téged választottalak, mert barátias hangulatban telt már az első alkalom is. Nem éreztem, hogy alá-fölérendelt viszonyban lennénk. Emberként kezeltél, emberszámba vettél úgy is, hogy nem épp a legjobb passzban ültem ott veled szemben. Hoztál fel saját példát is, a saját életedből, amitől még közvetlenebbnek éreztem a beszélgetést. Ezzel abszolút megfogtál. A mosolygós kisugárzás és személyiség mellett.

A coaching előtt mondhatni kétségbeesett és elveszett voltam, most azonban pozitív és bizakodó. Ez köszönhető a feladatoknak is, illetve a felmerülő szituációk átbeszélésének is. A házi feladatok révén, sok mindent át kell(ett) gondolnom, amit addig halogattam és kerülgettem.

Több felismerésem is volt a folyamat során, de kettő nagyon sokszor eszembe jut és vissza-visszatér:

  1. „Nem másokra mondok nemet, hanem magamra igent.” Világ életemben mindig, mindent és mindenkit magam elé helyzetem, de sosem azt néztem nekem mi a jó. Most már erre is odafigyelek.
  2. „A boldogság nem azt jelenti, hogy mindig a mosoly-felhőn ülünk!” Ez a mondat megértette velem, hogy igen is lehetnek rosszabb napjaink vagy kevésbé mosolygósak, de ettől még nem vagyunk rossz emberek.

A coaching hatására rájöttem, hogy talán sokkal szigorúbb voltam eddig magamhoz, mint kellene és arra is, hogy a saját magunkkal való törődés és foglalkozás (legyen az szellemi, fizikai…) igenis fontos és nem elhanyagolható.

Ami nagyon tetszett: az érdekes és izgalmas feladatok, a közvetlenség, a barátnős hangulatú 1-1 órás beszélgetések és az, hogy „játszva tanultam magamról”. 🙂

P.Kriszta

Szerettem volna megbizonyosodni egy dolog felől az életemben amin rengeteget gondolkoztam és mégsem jutottam előre. Szerettem volna ha olyasvalaki alkot róla véleményt, aki nem elfogult, illetve akiben ugyanakkor bízom is. Mihelyt ezt kigondoltam ‘szembe jött’ a Légy különc hirdetése. Az első pillanatban éreztem hogy Adrienn ilyesvalaki. Igazából ‘ilyenebb’. Beszélgetéseink során egy őszinte, maximálisan hozzáértő mégis baráti beszélgetőpartnert találtam. Amellett, hogy azt hiszem megértett engem sokszor el is fogadta a véleményemet, mindig volt egy olyan ‘félmondat’ a végén ami hatással volt a későbbiekre vagy legalábbis felismerésre jutottam.

Boros Attila

Úgy döntöttem a 2018-as évet magamra szánom. Egészségügyileg, mentálisan, rendbe akarom hozni magam. Stabil és reális önképre/önértékelésre van szükségem. Úgy gondoltam ez a módszer végre megadhatja ezt nekem.

Egy facebook hirdetés alapján találtam rád és mivel nem hiszek a véletlenekben, kaptam az alkalmon és elmentem a „próbaórára”. A coaching előtt sokat rágódtam megtörtént dolgokon, rossz élményeken. Teljesen feleslegesen. Most, hogy dolgozom magamon, mindig széles mosollyal és (rám nem jellemző módon) mérhetetlen önbizalommal távozom az órákról, ez szerintem mindent elmond.

Jelenleg a legutóbbi házimat csinálom és döbbenetes, hogy mások mennyire máshogy látnak engem (jó értelemben), mint én saját magamat. Mintha eddig egy görbe tükrön át néztem volna magam. Nagyon furcsa és felemelő érzés.

A coaching hatására türelmesebb vagyok magammal, ezt észrevették mások is. Sok munkatársammal javult a viszonyom és a családtagjaim is észreveszik a változást, ami bennem zajlik. Végre észreveszem azokat az apróságokat, amik jobbá teszik a mindennapokat.

Az tetszett a coachingban, hogy kicsit olyan mintha egy jó barátommal beszélgetnék, akire felnézek és akitől sokat tanulhatok. Sokkal barátságosabb, mint egy terápia és sokkal gyakorlatiasabb is, ami számomra nagyon fontos.

Kálmán Viktória – értékesítő, junior forgatókönyvíró

Szia Adrienn! Köszönöm a coachingot, a figyelmedet és a tanácsaidat. Felébredtem a téli álomból és fókuszáltan dolgozok a céljaimért – elsőként az új munkahely megteremtésén. Nagy hozzájárulás voltál ehhez.

Nóra

  1. nyarán épp egy szakítás és egy nagy műtét után voltam. A munkahelyemen is szenvedtem. Úgy éreztem, hogy megrekedt az életem. Ekkor láttam meg a hirdetésed a facebookon. A lehető legjobbkor talált rám, külső segítségre volt szükségem. Azonnal foglaltam egy időpontot. Emlékszem, az első megbeszélésen végig sírtam. Lelkileg össze voltam törve, és a sebeimet nyalogattam. Szerencsére te nem láttad olyan borúsan a helyzetemet. Már az első alkalommal elkezdted a gondolataim átformálását. Az egész folyamatban az tetszett a legjobban, hogy nagyon nyitott és rugalmas voltál. Rögtön reagáltál a megnyilvánulásaimra. Nem hagytad, hogy belesüllyedjek a negatív érzéseimbe. Megmutattad, hogy egy adott helyzetnek 2 oldala van. Csak rajtunk múlik, hogy melyiknek adunk energiát. Mindenben igazad volt! Ahogy változtattam a hozzáállásomon, a világ is megváltozott körülöttem. A munkahelyemen új pozícióba kerültem. Ahogy helyreállt a lelki békém, a testem is meggyógyult. A bónusz, hogy közben rátaláltam arra a társra, akit régóta kerestem. Nagyon boldog vagyok. 🙂 Nagyon hálas vagyok a sok segítségért és támogatásért! Azóta is sokszor eszembe jutnak a szavaid. Örülök, hogy megismerhettelek. 🙂
K.Zita - könyvelő