Sokszor vagy indokolatlanul rosszkedvű, lehangolt? Bármit csinálsz nem tudod érvényesíteni önmagad? Bárdként lebeg a fejed felett a kishitűség? Eleged van az elnyomásból?

Állandóan másoknak akarsz megfelelni? Elég volt már ebből, de nem mersz kilépni belőle? Szeretnéd Te irányítani az életedet? Szívesen megismernéd jobban önmagad? Megtalálnád már az okát, hogy eddig miért nem sikerültek a céljaid? Sokat stresszelsz? Nyugtalan vagy? Rosszul alszol? Görcsösség és agyalás nélküli életre vágysz?

Szeretnél végre bőségben élni? Ideje hátrahagyni a pénzzel kapcsolatos negatív berögződéseket? 

Gyors és hatékony blokkoldás!

Nagyon sokszor úgy szabotáljuk magunkat, hogy nem is tudunk róla. Ha negatív gondolataid vannak és ezeket ki is fejezed, vagy rád mondja valaki, akkor azok beégnek a tudatalattiba és a gondolatból bizony valóság lesz

Például, ha arra gondolsz, hogy úgysem fogok fizetésemelést kapni, hiába jelzem a főnökömnek, akkor valóban nem fogod megkapni. DE ha elkezded átállítani a gondolkodásmódodat és kitisztítod a tudatalatti blokkokat, amiket évek során a negatív megerősítésekkel elültettél, akkor gyökeresen megváltozik az életed.

Az a legjobb érzés a munkám során, amikor látom, hogy hétről-hétre felszabadultabban, boldogabban érzik magukat az ügyfeleim. Célom az, hogy hatékony eszközökkel támogassalak és vezesselek az úton, hogy megtaláld a saját megoldásaidat. Munkám során arra törekszem, hogy minél jobb és modernebb eszközökkel dolgozzak, ezért én is folyamatosan fejlesztem magam, így ismertem meg a Théta Healing-et. Nekem még inkább felgyorsította a fejlődésemet, és új módszert adott a kezembe, mellyel akár a betegségek okaira is rá lehet nézni. Remekül kiegészítik egymást a coaching-al, ezért döntöttem úgy, hogy a coaching mellett, Théta Healing-el is segítem a fejlődésedet, mert azt szeretném, ha te is gyorsan és hatékonyan haladnál.

A Théta Healing – mint a coaching is – egy folyamat. De, ha belegondolsz, nem is várható el, hogy az évek alatt magadra szedett blokkok egy alkalom alatt feloldódjanak. 

Hogyan működik?

A Théta Healing egy meditációs technika, melynek során théta agyhullámban a tudatalattival dolgozunk, ott oldjuk fel a blokkokat. Ez a módszer érzelmekkel dolgozik, ezért annyira hatékony. Maga a meditáció csukott szemmel zajlik, ugyanúgy beszélgetünk (én csak kérdezek), mintha nyitva lenne a szemünk, csak a témádra fókuszálva, tehát végig tudatodnál vagy és minden a te engedélyedre történik. Ha eljutottunk az úgynevezett gyökérproblémákhoz, akkor tudjuk törölni őket a tudatalattiból, és helyettük letölteni egy pozitív gondolatot 

Ez a módszer pillanatok alatt képes feltárni egy-egy probléma mögött megbújó negatív hitrendszert. Azt vettem észre, hogy sok esetben már ennek a megértése is rengeteget segít a gond megoldásában.

Az egyik ügyfelemnek az volt a párkeresési gondja hátterében, hogy kamaszkorában nem engedték el randizni, mert annyira féltettek. Dolgoztunk már fizetésemelésen is: coaching-al tudatosan készültünk rá, míg Thétával a blokkokot oldottuk, hogy valóban minél előbb bekövetkezzen. Volt olyan is, aki egészségügyi problémájának a lelki okaira volt kíváncsi, hiszen remekül ki lehet deríteni vele például a migrén okait és megszüntetni azt. Nekem például a fejfájásom hátterében az az elakadás játszott főszerepet, hogy amikor olvasni tanultam kisiskolásként, akkor rosszabb csoportba soroltak, mint én azt vártam. Sosem gondoltam volna, hogy ez ilyen hatással van a mostani életemre, pedig hatott rá. 

Mivel itt energiákkal dolgozunk, ezt csak személyes konzultáció keretein belül tudjuk megtenni. Várlak téged is, ha egy hatékony blokkoldó technikát keresel.

A konzultációk 60 vagy 90 percesek és hetente vagy kéthetente találkozunk, ahogy neked a legkényelmesebb. 

A “Jobbá teszem az életem” gombra kattintva a regisztrációs felületre kerülsz át. Innen, miután kiválasztottad a számodra legszimpatikusabb csomagot és kitöltötted a jelentkezési felületet, “Jelentkezem” gomb lenyomása után átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd néhány perc múlva küldöm is a számlát.

Jelentkezésedet – és a fizetést – követően 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén, időpont egyeztetés céljából.

60 perces konzultáció

1 * 60 perces személyes konzultáció

15. 000 Ft

90 perces konzultáció

1 * 90 perces személyes konzultáció

20. 000 Ft

A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalmuk 0%.

Tele a hócípőd” a jelenlegi állásoddal? Szeretnéd megtalálni, hogy mely hivatás illik hozzád? Szívesen dolgoznál olyan csapatban, ahol megbecsülik a munkádat? Arra vágysz, hogy elismerjék az értékeidet? Szeretnéd, ha a hobbid lenne a munkád?
– Már nagyon szeretnéd megtalálni a párod?

– Arra vágysz, hogy önmagad lehess a párkapcsolatodban?