Biztosan te is hallottál már Zentéről, aki gerincvelői izomsorvadásban szenved. Van egy gyógyszeres kezelés, amivel meg tudják menteni, ha kétéves koráig megkapja. Most másfél éves. A kezelés pedig iszonyú drága: 700 millió Ft, ezért a szülei gyűjtést szerveztek.

Napok óta foglalkoztat a gondolat, hogy én is szeretnék hozzájárulni a megmentéséhez.

2004-ben meghalt a kis unokatestvérem. 5 éves volt. Elcsépelten hangzik, de igaz, hogy azóta sem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá. Most ennek a cikknek az írása közben is potyognak a könnyeim. Gergőkénél is mindent megtettek az orvosok, de sajnos folyamatosan visszatért a rák, így nekünk nem volt lehetőségünk segíteni neki. 🙁 :’(

Azt szeretném, ha ezt az érzést Zente szüleinek és rokonainak ne kelljen megtapasztalnia, ezért úgy döntöttem, hogy a teljes szeptemberi coachingból származó bevételemet felajánlom Zentének.

Éppen ezért vasárnap mindkét online programot elindítom. Ha inkább személyes coachingra vagy Thétára jönnél, arra is van lehetőséged, ha most kifizeted, októberben is felhasználhatod az alkalmat. Ha amúgy is gondolkodtál az önfejlesztésen, akkor tedd meg most, így te is hozzájárulhatsz Zente életmentő kezeléséhez.

Hiszem, hogyha összefogunk, akkor sikerül összegyűjteni a szükséges összeget.