Stílustanácsadás

Színelemzés

Testalkat elemzés

Gardrób újratervezés

 

Önbizalom – Kényelem – Stílus

Unod, hogy rengeteg időt és pénzt pazarolsz a vásárlásra?

„Nincs egy göncöm sem.” – pedig tele van a szekrényed, csak nem tudod mit vegyél fel, ezért mindig ugyanazt a néhány ruhát hordod?

Eleged van abból, hogy mindig ugyanúgy nézel ki?

Szeretnél végre Te is trendi, vagány, nőies szetteket, amiben magabiztosnak érezd magad?

Szeretnél többet kihozni a gardróbodból?

Szeretnéd megalkotni az álomgardróbodat, amiből reggelente mosolyogva veszed ki a neked színben és fazonban tökéletesen passzoló, ruhákat és cipőket, amiket zseniálisan tudsz variálni?

Szeretnéd végre a trendi és kényelmes ruháidat egy kis vagánysággal fűszereve úgy kombinálni, hogy ragyogóan érezd magad egész nap?

Gyere és ismerd meg magad egy új oldalról, és válj céltudatossá az öltözködésben.

Ismerd meg azokat a színeket, amik kiemelnek és üdévé varázsolnak, tanuld meg magabiztosan alkalmazni a testalkatodat előnyösen kiemelő fazonokat.

Állíts össze egy olyan gardróbot, amiben csak azok a darabok maradnak, amiket imádsz és megtanulsz kreatívan szettekbe rakni, és amikben önbizalommal telve léphetsz ki minden nap az ajtón.

Vásárolj ezentúl gyorsan, céltudatosan és költséghatékonyan.

 

Szín és testalkat elemzés

Színkendők segítségével megismered a Te tónusodnak megfelelő színeket, a ruhákban, a sminkben, és a hajszíned esetén is, amivel éveket fiatalodhatsz.

A testalkat elemzés során a hozzád leginkább passzoló fazonokat nézzük meg, amikkel akár kilóktól „szabadulhatsz” meg.

Jelentkezhetsz egyénileg, de jöhettek párosan akár barátnőddel, vagy a pároddal, vagy kiscsoportban, maximum 3 fővel. 

Időtartam: egyéni elemzés 2 óra, 55.000 Ft,

Páros elemzés: 3 óra, 40.000 Ft/fő,

Kiscsoportos (max. 3 fő) elemzés: 4 óra, 35.000 Ft/fő.

Mit kapsz a szín és testalkat elemzéssel?

  • Könnyebben és gyorsabban vásárolhatsz, mert tudod milyen színek állnak jól és milyen fazonok emelik ki az alakodat és tüntetik el azokat a részeidet, amiket szeretnél elrejteni, így célirányosan csak azokat a ruhákat választod ki a boltokban, ami számodra tökéletesek.
  • Tudod, hogy milyen tónusú rúzs és smink színek áll jól, így mindig ragyoghatsz.
  • Átbeszéljük, hogy a Te színtípusodhoz milyen hajszín illik leginkább, így már felkészülten érkezhetsz legközelebb a fodrászhoz. 
  • Vége a melléfogásoknak és a vége nélküli vásárlásoknak, amiken ráadásul fel is húzod magad, hogy nem találsz soha – vagy csak nagyon ritkán – olyan ruhát, ami úgy áll, mintha rád öntötték volna.

Gardrób újratervezés

 

 Együtt átnézzük a gardróbodat a színeid és a hozzád passzoló fazonok alapján, hogy csak azok a darabok maradjanak, amiket minden nap kreatívan kombinálhatsz, így vége a melléfogásoknak.

 

Közösen összerakunk belőlük szetteket a különböző életterületeidre szabottan, az igényeidnek megfelelően pl. munka, szabadidő, otthoni szettek, ha van gyermeked, akkor a játszótérre valót, és hogy ezeket hogyan tudod akár egy napon belül és 1-1 ruhadarab lecserélésével elegánsabbá/sportosabbá/kényelmesebbé alakítani. 

 

Időtartam: 2 óra, 65.000 Ft,

 

minden további óra 33.000 Ft/óra. 

 

 

 

 

Mit kapsz a gardrób újratervezéssel?

  • Átlátható gardróbot, amiben csak olyan ruhák vannak, amiket imádsz viselni, és könnyedén magadtól is szettekbe rakod őket. 
  • Most azért nem tudsz választani közülük, mert mindegyik zseniálisan áll, hiszen, bármelyiket kreatívan össze tudod párosítani.
  • Teljesen megújulsz, végre magabiztosan viseled a ruháidat és nincs más dolgod, csak bezsebelni az elismeréseket.  

Ki lesz a Te személyes stílustanácsadód?

Müller Adrienn vagyok, életmód és stílustanácsadó.

Hihetelen magabiztosságot ad, ha tudod mi áll jó és miért és mindezt változatosan tudod alkalmazni …

Amikor megismertem a színeimet és megtanultam őket alkalmazni, rájöttem, hogy eddig miért nem éreztem magam mindig komfortosan egy-egy ruhadarbabban és miért landoltak azok mindig a szekrény alján.

A fazonok tekintetében kicsit egyhangúan öltöztem, mert amit úgy gondoltam, hogy jól áll – azt nem tudtam megmondani, hogy miért áll jól  – abból bevásároltam több színben és emiatt kicsit unalmasnak éreztem a megjelenésemet.

Nekem óriási önbizalmat adott, amikor mindezt már tudatosan alkalmaztam, és olyan szetteket kezdtem el viselni, amikkel végre vagány, stílusos megjelenést kölcsönözhettem magamnak. 

Boldoggá tesz, hogy már csak azt veszem meg, amire valóban szükségem van és azok egytől-egyig zseniálisan állnak. 😀

Néhány szóban rólam..

Müller Adrienn vagyok, life és business coach. Most már elmondhatom, hogy rátaláltam önmagamra, azzal foglalkozom, amit szeretek, és haladok előre az életben. De nem volt ez mindig így…

Bővebben
Az utóbbi éveben sok mindent megtapasztaltam, új városba költöztem, új munkahelyre kerültem, kifogtam egy borzasztó főnököt. Volt olyan szakasza az életemnek, mikor semmi kedvem nem volt felkelni az ágyból és bemenni dolgozni, nem voltak céljaim, és párom sem.

Most már hálás vagyok ezekért a nehézségekért, mert miattuk kerültem olyan mélyre, hogy eljutottam arra pontra: ideje változtatni. Ekkor jött a coaching, aminek köszönhetően végre rátaláltam a páromra, vannak céljaim és újra élvezem az életet. Izgalmas folyamat volt, rengeteg felismeréssel és élménnyel. És még nincs vége, hiszen mennyi minden vár még rám.

Összegyűjtöttem neked a kedvenc gyakorlataimat, amik már nekem és ügyfeleimnek is segítették az önmegvalósítás útján. Ezeket szedtem egy csokorba a programjaimon, és adom át őket neked szeretettel!

Azért dolgoztam ki online programjaimat, hogy azok számára is hozzáférhetővé tegyem a boldogság eléréséhez szükséges tudást, akiknek nincs lehetősége a személyes konzultáción részt venni.

Hogyan működik?

A konzultációk személyesen történnek, a szín- és testalkat elemzés egy egyszeri befektetés önmagadba, hiszen egyszer megtudod, és utána élethosszig tudod hasznosítani. 

Jelentkezésedet – és a fizetést – követően 24 órán belül – elérhetőségeid egyikén – felveszem veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. 

A fizetés az OTP SimplePay biztonságos rendszerén keresztül történik, amint kitöltötted az adatokat és rákattintasz a “Jelentkezem” gombra, automatikusan átkerülsz az OTP SimplePay oldalára.

A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalma 0%.

Miért különc?

Első benyomást csak egyszer tehet az ember, és ebbe a megjelenésünk is beletartozik. Ha magabiztosan tudod viselni a ruháidat és jól érzed magad bennük, akkor azt mások is észre fogják venni. Szerintem azok az emberek, akikre ha ránézel, és azt látod, hogy wow, milyen jól néz ki, van stílusa, úgy egyben van, igenis különlegesek. Szeretném, ha minél több ilyen különleges és stílusos ember venne körül, aki jól érzei magát bőrében. Az már csak hab a tortán, ha ehhez a tudatosan és gyorsan és pénztárcabarát módon tudja beszerezni a megfelelő ruhadarabokat. Légy Te is különc! Jelentkezz és vágjunk bele. 🙂