BOLDOGSÁGSZINT-EMELŐ MINIPROGRAM

Ára: 0 Ft

Sokszor vagy rosszkedvű? Úgy érzed jól jönne egy kis lökés, hogy kimozdulj ebből az állapotból? Akkor szívből ajánlom neked a Boldogságszint-emelő miniprogramot, aminek kidolgozására az inspirált, hogy legyen egy formulám, amit én is bármikor elő vehetek és garantáltan lendületbe hoz, hogy újra jókedvű legyek.

KÁVÉSZÜNETNYI INSPIRÁCIÓ

Ára: 0 Ft

Szeretnéd jobban megismerni önmagad, de sosincs rá elég időd, hogy egyszerre elmélyülj? Most ezt a terhet leveszem a válladról! Iratkozz fel a Kávészünetnyi inspirációs üzeneteimre! Elég hozzá napi 5 perc! A hatása az lesz, hogy elkezdesz önmagaddal foglalkozni és egyszerűen beviszed az életedbe az önismeretet, anélkül, hogy el kellene menned valahová és több órát vagy napot rászánnod.

ÖNBIZALOM TUNING TÁBLA

Ára: 5.000 Ft

Szeretnéd átformálni a gondolkodásodat egy napi 5 perces gyakorlattal, hogy innentől kezdve magabiztosabban vedd a kihívásokat? Akkor szerezd be az Önbizalom tuning táblát, mellyel pontosan ezt fogod elérni.

OROSZLÁNOK BÁTORSÁGÁT IDE NEKEM! PROGRAM

Ára: 9.990 Ft 

Úgy érzed, hogy önbizalomhiányod az utadban áll? Azt gondolod, itt az ideje félresöpörni onnan?

Akkor gyere és vágj bele az egyhetes Oroszlánok bátorságát ide nekem! programba, aminek a végére tisztábban látod saját értékeidet, és indulhatsz az önmegvalósítás útján.

A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalmuk 0%.