BOLDOGSÁGSZINT-EMELŐ MINIPROGRAM

Ára: 0 Ft

Sokszor vagy rosszkedvű? Úgy érzed jól jönne egy kis lökés, hogy kimozdulj ebből az állapotból? Akkor szívből ajánlom neked a Boldogságszint-emelő miniprogramot, aminek kidolgozására az inspirált, hogy legyen egy formulám, amit én is bármikor elő vehetek és garantáltan lendületbe hoz, hogy újra jókedvű legyek.

KÁVÉSZÜNETNYI INSPIRÁCIÓ

Ára: 0 Ft

Szeretnéd jobban megismerni önmagad, de sosincs rá elég időd, hogy egyszerre elmélyülj? Most ezt a terhet leveszem a válladról! Iratkozz fel a Kávészünetnyi inspirációs üzeneteimre! Elég hozzá napi 5 perc! A hatása az lesz, hogy elkezdesz önmagaddal foglalkozni és egyszerűen beviszed az életedbe az önismeretet, anélkül, hogy el kellene menned valahová és több órát vagy napot rászánnod.

KÉSZEN ÁLLSZ BEENGEDNI A SZERELMET?

Ára: 0 Ft

Évek óta egyedülálló vagy? Nem érted mi lehet a gond, hiszen sokat randizol, de valahogy mégsem alakul ki semmi komoly? 

Gyere és derítsd ki mennyire vagy nyitott már egy új kapcsolatra. Töltsd le a Készen állsz beengedni a szerelmet? tesztet és tudd meg akár már ma.

25 POZITÍV MEGERŐSÍTÉS PÁRTALÁLÁSHOZ

Ára: 5.000 Ft

Szeretnél jobban hinni abban, hogy megérdemeled az általad kiszemelt férfit? 

Szeretnél nyitottá válni egy kapcsolatra? Akkor a 25 pozitív megerősítés pártaláláshoz listát neked találtam ki!

ÖNBIZALOM TUNING TÁBLA

Ára: 5.000 Ft

Szeretnéd átformálni a gondolkodásodat egy napi 5 perces gyakorlattal, hogy innentől kezdve magabiztosabban vedd a kihívásokat? Akkor szerezd be az Önbizalom tuning táblát, mellyel pontosan ezt fogod elérni.

ELÉG JÓ VAGYOK MEDITÁCIÓ

Ára: 10.000 Ft

Szeretnéd elég jónak érezni magad? Szeretnél végre felszabadult önmagad lenni? Szeretnéd elég érdemesnek érezni magad egy olyan párkapcsolatra, amire mindig is vágytál? Akkor szerezd be az Elég jó vagyok meditációt, ami pont ebben támogat téged!

VONZÓ NŐ! PROGRAM

Ára: 10.000 Ft

Szeretnéd végre igazi, vonzó, szexi nőnek érezni magad? Szeretnél ilyen magabiztosan részt venni a randikon? Akkor kattints és szerezd be a Vonzó nő! programot!

EXMENTESÍTŐ! PROGRAM

Ára: 10.000 Ft

Szeretnéd kiverni véglegesen az exedet a fejedből? Unod, hogy állandóan körülötte a járnak a gondolataid? Akkor az Exmentesítő! programot neked találtam ki! 

OROSZLÁNOK BÁTORSÁGÁT IDE NEKEM! PROGRAM

Ára: 15.000 Ft

Úgy érzed, hogy önbizalomhiányod az utadban áll? Azt gondolod, itt az ideje félresöpörni onnan?

Akkor gyere és vágj bele az egyhetes Oroszlánok bátorságát ide nekem! programba, aminek a végére tisztábban látod saját értékeidet, és indulhatsz az önmegvalósítás útján.

FÓKUSZBAN A PÁRTALÁLÁS! PROGRAM

Ára: 25.000 Ft

Szeretnéd megtudni, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy megtaláld az Igazit?

Akkor csatlakozz a kéthetes Fókuszban a pártalálás! programhoz, aminek a végére elindulsz az úton, hogy képessé válj megtalálni a párod.

A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalmuk 0%.