Önbizalom tuning! program

  Tuningold fel önbizalmad egyszerűen,

      lépésről – lépésre akár 1 hét alatt. 😉

Kezdés: 2022. december 5.

Limitált helyek.

Kíváncsi vagy miként érezheted magad értékesebbnek?

 

Ezer éve halogatsz dolgokat, amikre olyan nagyon vágysz? 

De mikor elhatározod magad, hogy végre megléped, akkor jönnek a gondolatok, hogy

 “áh úgysem fog menni”, 

“mi lesz, ha belebukom”,

 “amúgy sem sikerül nekem semmi”,

 és ezért inkább bele se fogsz. Ettől persze még jobban elszomorodsz és magadba fordulsz, mert azt érzed, hogy egy csődtömeg vagy.

 Ilyenkor ez egy újabb csalódás, egy újabb kudarc, amitől még jobban a béka feneke alatt van a hangulatod és még inkább nincs kedved semmihez.

 Na de így mi lesz az életeddel? 

Ha az egy évvel idősebb éned tanácsot adhatna a mostani

énednek, akkor mit mondana?

Hogy ne változtass semmit, majd megoldódik minden magától?

Na de mi lenne akkor egy év múlva? Ugyanígy éreznéd magad, mint most?

Vagy azt mondaná, hogy vess véget a sodródásnak és csinálj végre valamit? 

Sokszor csak emlékeztetőre van szükségünk, ami fejbe kólint, hogy kimásszunk az önsajnálatból és végre cselekedjünk. 

Persze könnyű ezt mondani, de nem könnyű megtenni, hiszen akkor senkinek nem lennének gondjai, ugye?

De hogyan is kezdj hozzá? 

Pont ezt fogod megtanulni a programban, játékosan és könnyedén.

Eddig mit tettél azért, hogy jobbnak, értékesebbnek, boldogabbnak érezd magad?

Semmit? És jól érezd magad így? Hogyan bánsz most magaddal?

Szoktad szidni magad, ha valami nem sikerül?

Sokszor gondolod, hogy mások jobbak, ügyesebbek, mint te?

Elégedetlen vagy magaddal?

Milyen érzés ez?

Dühítő? Elszomorító? Esetleg kiábrándító?

Gondolj bele mi lesz ennek a vége, ha nem változtatsz, hová vezet ez?

Ha nem akarod megtudni, és szeretnél végre megszabadulnál a “csődtömeg vagyok” gondolkodásmódtól, akkor csatlakozz a programhoz most!

„Hálás vagyok, mert kirángattál abból a nyomasztó pesszimizmusból, amiben eddig éltem. Azt hittem nincs választásom, én ilyen vagyok és ennyi az élet. Most viszont annyi energiám van, és annyi ötletem, hogy miket fogok megvalósítani. Nagyon boldog vagyok. Köszönöm szépen.”

N.Daniella

„Sosem gondoltam volna, hogy ennyi mindenben jó vagyok.  Köszönöm, hogy végre észrevettem ezt. Most már nem parázok annyit a dolgokon, hanem simán belevágok.”

Éva

“A program hatására már nem látom olyan borúsan az életemet. Eddig azt gondoltam, hogy nincs semmim és értéktelen, amit elértem, de ez nem igaz. Nekem az volt a legemlékezetesebb és legfelszabadítóbb élmény a program során, amikor erre rádöbbentem. Azóta sokkal vidámabb és magabiztosabb vagyok.”

H.Dóri

Neked mi a véleményed önmagadról?

Úgy képzeld el az önmagadról alkotott képet, mint mikor kinézel otthon az ablakodon. Azt a kilátást már ismered, és azt gondolod, hogy csak abból áll a világ. Viszont, ha kilépsz az ajtón, és körbenézel, akkor észreveszed, hogy mennyi mindent nem láttál eddig.

Ugyanígy van ez a saját magunkról alkotott képpel is. Most azt hiszed, hogy ez vagy te, se több, se kevesebb. De ez nem igaz, tudsz változtatni a magadról alkotott képen, amivel párhuzamosan elkezdhet nőni az önbizalmad is.

A programban található gyakorlatok segítségével könnyen változtathatsz az eddigi, automatikusan kialakult, beszűkült látásmódodon, ami jelen pillanatban csak visszahúz, hiszen nem látod tőle a teljes – egyébként valódi – képet. 

Hogyan tudod feltuningolni az önbizalmad a programmal? 

 • Átbeszéljük hogyan fejlesztheted önmagad tiszteletét és szeretetét, ami a magabiztosságod kulcsa.
 • Mindannyian úgy születtünk, hogy tele vagyunk önbizalommal: gondolj bele, nem igazán agyaltunk azon, hogy áll az a rugi, vagy, hogy milyen ciki, hogy még mindig pelust használunk. Megmutatom hogyan hozhatod vissza mindezt a magabiztosságot az életebe.
 • Kicsiként nem ismertük a kudarcot sem, mert ugye számtalanszor elestünk, mire megtanultunk járni, mégsem adtuk fel félúton, egyszerűen csak tettük a dolgunkat. Most megtanulod hogyan tudsz újra így gondolni rá
 • És még sok más izgalmas ténnyel és játékos feladattal hozhatod vissza azt a tudást, ami már most is ott van benned 😉 
 • Plusz egy grátisz: olyan praktikát osztok meg veled, amit akkor alkalmazhatsz, ha interjú, vizsga, vagy fizetésemelés kérés előtt szeretnéd felturbózni a teljesítményedet – kutatások bizonyítják, hogy működik. 😉

Vedd vissza az irányítást és légy újra az a ragyogó nő, aki mindig is voltál.

Neked ajánlom a programot, ha:

 • szeretnéd tisztán látni az értékeidet,
 • eleged van abból, hogy kevesebbnek érzed magad másoknál,
 • kíváncsi vagy a valódi önmagadra – nem az eltorzult énképedre,
 • szeretnél büszke lenni magadra és elfelejteni azt a dühös énedet, aki irigykedve figyel másokat,
 • elég volt az egyhelyben toporgásból és a tétlenségből,
 • szeretnél végre hinni magadban,
 • szeretnéd már magabiztosnak érezni magad, csak nem tudod hogyan,
 • szeretnéd elég jónak érezni magad.

Magadra ismertél? Akkor jelentkezz!

– egyszerű gyakorlatok, 

– könnyű és gyors haladás.

Gyakorlatorientált program

Itt komoly belső munka zajlik, amit a feladatok segítségével tudsz gyakorlatba ültetni. Ehhez Rád van szükség és a Te döntésedre, hogy igen, kész vagy tenni magabiztos életed érdekében.

A feladatokat úgy állítottam össze, hogy „játszva” tudj fejlődni, ami még könnyebbé teszi a haladást napról-napra.

A program ideje alatt nem leszel egyedül, hiszen végig kérdezhetsz a leckék alatti felületen, és megoszthatod velünk a tapasztalataidat.  

Én az egyszerű megoldások híve vagyok. Azt szeretem, ha kis idő és energiabefektetéssel óriási változásokat tudunk elérni.

Ezt a programot is ebben a szellemben állítottam össze. Hogy az önmagadról alkotott kép megváltoztatásával könnyedén észrevedd az értékeidet és ezzel az új gondolkodással végre azt érezhesd, hogy képes vagy meglépni, amit szeretnél. 

Ráadásul mindezt szórakoztató  feladatokkal érheted el a saját tempódban.

Milyen változás várható a program végére?

 • végre láthatod a valódi önmagadat, nem azt akiről most azt gondolod, hogy vagy, hanem a lehengerlő, fantasztikus önmagadat, 😉 🙂
 • megváltozhat a magadról alkotott képed, így elkezdheted tisztelni és szeretni azt, aki vagy,
 • végre megnyugodhatsz, mert tudni fogod, hogy milyen értékes is vagy,
 • amikor belenézel a tükörbe büszke lehetsz magadra, és mosolyogva vághatsz neki a mindennapoknak,
 • a programmal megkapod a kellő lendületet és, ha elszánt vagy és csinálod a gyakorlatokat, akkor elindulhatsz a változás útján,
 • végre észreveheted magadban azt a zseniális nőt, aki már most is ott lakik benned.
Müller Adrienn vagyok, a sikerorientáltak tanácsadója.

Most már elmondhatom, hogy rátaláltam önmagamra, azzal foglalkozom, amit szeretek, és haladok előre az életben. De nem volt ez mindig így…

Az utóbbi éveben sok mindent megtapasztaltam, új városba költöztem, új munkahelyre kerültem, kifogtam egy borzasztó főnököt. Volt olyan szakasza az életemnek, mikor semmi kedvem nem volt felkelni az ágyból és bemenni dolgozni, nem voltak céljaim, és párom sem.

Most már hálás vagyok ezekért a nehézségekért, mert miattuk kerültem olyan mélyre, hogy eljutottam arra pontra: ideje változtatni. Ekkor jött az önismeret, aminek köszönhetően végre rátaláltam a páromra, vannak céljaim és újra élvezem az életet. Izgalmas folyamat volt, rengeteg felismeréssel és élménnyel. És még nincs vége, hiszen mennyi minden vár még rám. 🙂

Összegyűjtöttem neked a kedvenc gyakorlataimat, amik már nekem és ügyfeleimnek is segítették az önmegvalósítás útján. Ezeket szedtem egy csokorba a programjaimon, és adom át őket neked szeretettel!

Azért dolgoztam ki online programjaimat, hogy azok számára is hozzáférhetővé tegyem a boldogság eléréséhez szükséges tudást, akiknek nincs lehetősége a személyes konzultáción részt venni. Használd őket bizalommal. 🙂

Miért különc?

Szerintem a mai világban az, akinek vannak tervei és megvalósítja őket, kiáll önmagáért, képes nemet mondani, saját magának akar megfelelni és nem másoknak, igenis különcnek számít. Tartozz te is a különcök csapatába, és élj olyan életet amilyenre mindig is vágytál

A tanfolyam felépítése

 • 1 héten keresztül hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek fel a leckék a zárt felületre, amiről e-mailben kapsz értesítést.
 • Összesen 3 önismereti leckét kapsz, amiket később is bármikor visszanézhetsz.
 • Minden témában kapsz izgalmas gyakorlati feladatokat, melyek segítik a fejlődésedet.
 • A program ideje alatt bármikor kérdezhetsz a videók alatt kommentben.

A jelentkezés folyamata

A jelentkezési felület kitöltését követően, néhány másodpercen belül átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd külön emailben küldöm a számlát is.

Jelentkezésedet – és a fizetést – követően e-mailben küldöm a felhasználónevet és jelszót a zárt oktatási felülethez. A leckék feltöltéséről és elérési linkjéről e-mailben kapsz értesítést minden hétfőn, szerdán és pénteken.

 5+1 érv, hogy miért ajánlom neked az online programot 

 • Otthonról, kényelmesen, bármikor elő veheted, így rengeteg időt spórolhatsz.
 • A leckék videó formátumban vannak, mobiltelefonról is elérhetőek, így bárhová magaddal viheted őket.
 • Újra és újra visszanézheted.
 • 3 leckéből álló tudásanyag, a leckék átlagosan 15-20 percesek, így akkor is meg tudod nézni, ha csak kevés időd van egy-egy nap.
 • Gyakorlatokat is kapsz az elmélet mellé, hogy ne csak a tudásod bővüljön, hanem alkalmazni is megtanuld a látottakat.
 • Ráadásul a program ideje alatt, ha elakadsz, vagy kérdésed van, bármikor felteheted nekem a zárt felületen a leckék alatt kommentben.

AJÁNDÉKOK

Önbizalom tuning tábla*

A negatív gondolatok kiütésére összeállítottam Neked 25 pozitív megerősítést, melyet hanganyag és pdf formában is megkapsz, így a számodra legkényelmesebb módon tudsz fejlődni. A megerősítéseknek óriási ereje van. Használd bátran minden reggel, így magasabb energiaszinttel indulhatnak a napjaid, és feltöltődve kezdhetsz bele terveid megvalósításába.

Az Önbizalom tuning tábla értéke: 1.490 Ft.

*Az Önbizalom tuning tábla önállóan is megvásárolható

ÚJDONSÁG!

Szeretem magam! program*

Gondjaid vannak azzal, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy? Akkor ezt imádni fogod! Összeállítottam neked egy izgalmas gyakorlat csokrot, amivel az önszeretetedet erősítjük meg. Hiszen ez is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy magabiztos, kiegyensúlyozott életet élj, 😉 

A Szeretem magam! program értéke: 1.990 Ft.

*Kifejezetten ennek a programnak a része, önállóan nem vásárolható meg.

ÚJDONSÁG!

Jó tulajdonságok csomag*

Összeállítottam neked egy 120 db jó tulajdonságot tartalmazó csomagot, amivel zseniálisan felidézheted, hogy milyen fantasztikus nő vagy.

A Jó tulajdonságok csomag értéke: 1490 Ft.

* A csomag önállóan nem vásárolható meg. 

Mindhárom ajándékot a hétfői levélben található linkről éred el, így bármikor könnyedén hozzáférhetsz mindháromhoz, akár telefonról is.

 

  Mennyibe kerül az Önbizalom program?

   Az alapcsomag értéke: 6.990 Ft az ajándékok összértéke: 4.970 Ft, vagyis az Önbizalom tuning program összértéke: 11.960 Ft. 

   De te megkapod mindössze egy könyv áráért

2.990 Ft-ért,

a kipróbált és működő gyakorlatokat. Ez a befektetés önmagadba!

   A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalmuk 0%.

 

   Kezdés: 2022. december 5. 

     Maximális létszám 50 .

    A helyeket azért korlátoztam, hogy teljes figyelem jusson minden résztvevő számára, így Neked is!

     Jelentkezés 2022. december 4-én éjfélig! 

     A “Jelentkezem” gombra kattintva a regisztrációs felületre kerülsz át. Innen, miután kitöltötted a jelentkezési felületet, a “Jelentkezem” gomb lenyomása után átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd néhány perc múlva küldöm is a számlát.  

  

Csapj le rá azonnal! 

  

100 % Pénzvisszafizetési garancia

Semmi vesztenivalód nincs, hiszen ha nem azt kaptad, amire számítottál, akkor minden kérdés nélkül visszautalom a teljes vételárat.

A programot úgy építettem fel, hogy ha csinálod a gyakorlatokat, akkor garantált változást érj el, így bízom benne, hogy meg leszel elégedve.