Oroszlánok bátorságát ide nekem! program

Önbizalomhiányod a boldogságod útjában áll?

 

Szeretnél magabiztos, vidám és büszke nőként tekinteni magadra, amikor reggelente belenézel a tükörbe?

 

Akkor gyere és tuningold fel önbizalmad könnyedén egy hét alatt!

Lehetetlen? Olvass tovább és tudd meg, hogy miért nem az.

 

Kezdés: Január 6.

Limitált helyek.

Hogyan vedd észre az értékeidet és szabadítsd fel büszkeséggel teli énedet?

Erre a kérdésre kapsz választ az Oroszlánok bátorságát ide nekem! programban.

„Olyan dühös vagyok, mert most is, mint mindig, hagytam magam elnyomni.”

“Nem merek belekezdeni, mert félek, hogy nem leszek elég jó. Ezért megint csalódtam magamban.”

“Elszomorít, hogy egy csődtömeg vagyok, és soha semmi nem jön össze.”

„Már úgy állok majdnem mindenhez, hogy nekem ez nem fog menni. Ez teljesen kiábrándító.”

“Úgy érzem, hogy folyton kihasználnak.”

“Nem merem elmondani a véleményem, mert félek, hogy mit szólnak hozzá. Hogy árulhatom el magam így? 🙁 “

„Olyan béna vagyok, nem értek semmihez. – Ilyen és hasonló mondatokkal szabotálom magam. Ez pedig nem túl felemelő érzés. 🙁 ”

Ismerősek a fenti mondatok?

Én is voltam hasonló helyzetben. Rengetegszer éreztem magam rosszul, amikor a véleményemet kellett volna elmondani akár egy meetingen, akár a nagy család előtt, úgy éreztem az nem fontos, úgyhogy inkább meg sem szólaltam, persze ez egy újabb csalódás volt önmagamban, ami nem használt az önbizalmamnak.

Nem mertem belekezdeni semmibe, mert féltem, hogy úgysem fog menni, és nem akartam egy újabb csalódást. Emiatt haragudtam magamra, hogy ilyen betoji vagyok.

Azt gondoltam, hogy mások sokkal ügyesebbek, okosabbak, mint én, és hiába kepesztek, én azt sosem fogom elérni, amit ők.

Olyan mélyre süllyedtem egy idő után, hogy nem volt kedvem eljárni otthonról, a családi összejöveteleken csak hallgattam, és a munkahelyen is gyakorlatilag láthatatlan voltam. Mindezek miatt pedig rendszeresen szidtam magam, hogy hogy lehetek ilyen, ami szintén nem segített az előrelépésben

Aztán elegem lett ebből az önsajnálatból, és eldöntöttem, hogy változtatok.

Nekem a coaching bizonyult hatásos módszernek, hiszen megismertem önmagam, így sikerült kilépnek a régi rossz mentalitásból és új alapokra helyezni az életem.  

Feljebb léptem a karrieremben, lényegesebb több fizetésért.

Elindítottam saját coaching vállalkozásomat, ahol másokat támogatok abban, hogy közelebb kerüljenek valódi, örömtől duzzadó önmagukhoz.

Megtanultam rajzolni, elkezdtem salsázni, ahol megismertem a páromat.

Leszámoltam a kishitűséggel és folyamatosan fejlesztem magam, mert rájöttem, hogy ez a leghatásosabb és leggyorsabb módja annak, hogy elérjem a céljaimat.

Hiszem, hogy te is képes vagy rá! Szeretném, ha megtapasztalnád azt a zseniális érzést, amikor magabiztosan haladsz előre az életedben.

– Azon őrlődsz, hogy nem állsz ki magadért, hogy kevés a sikerélmény az életedben?  

– Egyre jobban idegesít, hogy te vagy az utolsó a saját életedben, mert mindenki mást magad elé helyezel, és úgy gondolod, hogy mások sokkal jobbak nálad? 

– Azzal gyötröd magad, hogy nem vagy elég magabiztos és ez visszavet a haladásban?  

Unod, hogy kevés az öröm az életedben, mert úgy érzed, hogy semmiben nem vagy jó? 

Feszült és ingerlékeny vagy a családoddal, barátaiddal is, mert kimerít, hogy állandóan
másoknak akarsz megfelelni, és nem marad időd saját magadra?
  

„Hálás vagyok, mert kirángattál abból a nyomasztó pesszimizmusból, amiben eddig éltem. Azt hittem nincs választásom, én ilyen vagyok és ennyi az élet. Most viszont annyi energiám van, és annyi ötletem, hogy miket fogok megvalósítani. Nagyon boldog vagyok. Köszönöm szépen.”

N.Daniella

„Sosem gondoltam volna, hogy ennyi mindenben jó vagyok.  Köszönöm, hogy végre észrevettem ezt. Most már nem parázok annyit a dolgokon, hanem simán belevágok.”

Éva

“A program hatására már nem látom olyan borúsan az életemet. Eddig azt gondoltam, hogy nincs semmim és értéktelen, amit elértem, de ez nem igaz. Nekem az volt a legemlékezetesebb és legfelszabadítóbb élmény a program során, amikor erre rádöbbentem. Azóta sokkal vidámabb és magabiztosabb vagyok.”

H.Dóri

Az, hogy megpályázunk-e egy új állást, hogy belekezdünk-e egy régóta dédelgetett álom megvalósításába, hogy értékesnek érezzük-e magunkat, hogy kiállunk-e magunkért, vagyis, hogy magabiztosnak érezzük magunkat a bőrünkben, azon múlik, hogyan gondolkodunk magunkról.

Az a nézőpont, ahogy most vélekedsz önmagadról meglehetősen torz nézőpont. Azért mondom ezt, mert ha nem így lenne, akkor nem lennének gondjaid a magabiztosságoddal. Viszont ez “csak egy nézőpont”, amit egy hét alatt könnyedén meg tudsz változtatni. Hiszen, ha megérted, hogy eddig miért gondolkodtál így, akkor 1 perc alatt tudsz rajta változtatni. De nem csak ezt kapod a programban, hanem számtalan olyan praktikát, amikkel még inkább felgyorsíthatod a folyamatot. 

Na de tényleg mindezt egy hét alatt? IGEN!!! Hiszen nem csak most alkalmazhatod ezeket az önbizalomnövelő gyakorlatokat, hanem később is bármikor előveheted, tehát egy életre szóló receptet kapsz most meg, ráadásul csak egy táska áráért! 
Mond ígérte már neked valaki, hogy mindössze egy táska áráért feltuningolja az önbizalmadat? 
Ez egy kivételes lehetőség. Tényleg habozni szeretnél?

Hogyan fogsz oroszlánokat meghazudtoló bátorságra szert tenni a programmal? 

 • Úgy, hogy lerakjuk például önmagad tiszteletének és szeretetének alapjait, ami a magabiztosságod kulcsa.
 • Vagy, hogy újra felfedezed azt az önbizalmat, ami mindig is benned volt, hiszen mindannyian úgy születtünk, hogy tele vagyunk önbizalommal. Gondolj bele, nem igazán agyaltunk azon, hogy áll az a rugi, vagy, hogy milyen ciki, hogy még mindig pelust használunk. Megmutatom hogyan hozd vissza mindezt a magabiztosságot az életebe.
 • Úgy, hogy a kudarcról alkotott képed is visszaállítjuk az “eredeti állapotba”. Mire gondolok itt pontosan? Arra, hogy kicsiként nem ismertük a kudarcot, mert ugye számtalanszor elestünk, mire megtanultunk járni, mégsem adtuk fel félúton. Nem merengtünk azon, hogy vajon mit gondolnak mások, mikor sokadszorra próbáltuk már és még mindig nem ment. Egyszerűen csak tettük a dolgunkat. Most megtanulod hogyan tudsz újra így gondolni rá
 • És még sok más izgalmas ténnyel és megannyi gyakorlati feladattal fogod felfedezni “új” énedet ezen a bámulatos belső utazáson. Azért “új”, mert ez a tudás – ahogy feljebb is írtam – már most is ott van benned, csak még nem tudsz róla. Én segítek felszínre hozni, hogy azt a határozott életet élhesd, amit szeretnél.
 • Plusz egy grátisz: olyan praktikát osztok meg veled, amit akkor alkalmazhatsz, ha interjú, vizsga, vagy fizetésemelés kérés előtt szeretnéd felturbózni a teljesítményedet – kutatások bizonyítják, hogy működik. 😉

Nem érted, és ezért elszomorít, hogy miért nem hiszel magadban jobban, hogy miért nem tartod magad elég jónak, elég értékesnek?

Akkor csatlakozz hozzánk és vess véget ennek!

Neked ajánlom a programot, ha:

 • szeretnéd tisztán látni az értékeidet,
 • eleged van abból, hogy kevesebbnek érzed magad másoknál,
 • kíváncsi vagy a valódi önmagadra – nem az eltorzult énképedre,
 • szeretnél büszke lenni magadra és elfelejteni azt a dühös énedet, aki irigykedve figyel másokat,
 • elég volt az egyhelyben toporgásból és a tétlenségből,
 • szeretnél végre hinni magadban,
 • unod, hogy nem állsz ki magadért és a korlátozottságot, amivel ez jár,
 • szeretnéd már magabiztosnak érezni magad, csak nem tudod hogyan,
 • elég volt abból, hogy a partvonalról nézed, ahogy mások megvalósítják az álmaikat, most már te is közéjük akarsz tartozni,
 • szeretnéd elég jónak érezni magad,
 • szeretnél a félelem helyett a tettek mezejére lépni.

Bizonyítsd be magadnak, hogy te is értékes vagy, hogy igenis van önbizalmad és képes vagy felszínre hozni azt! A programban megkapod hozzá a támogatást!

Gyakorlatorientált program

Itt komoly belső munka zajlik, amit a feladatok segítségével tudsz gyakorlatba ültetni. Ehhez Rád van szükség és a Te döntésedre, hogy igen, kész vagy tenni magabiztos életed érdekében.

A feladatokat úgy állítottam össze, hogy „játszva” tudj fejlődni, ami még könnyebbé teszi a haladást napról-napra.

A program ideje alatt nem leszel egyedül, hiszen végig kérdezhetsz a leckék alatti felületen, és megoszthatod velünk a tapasztalataidat.  

Azokat a gyakorlatokat hoztam el neked ebben a programban, amik nekem és ügyfeleimnek is beváltak már.

Az egyöntetű visszajelzések alapján a legnagyobb sikerélmény, amikor szembesülnek azzal, hogy mennyire rosszul gondolkodtak eddig önmagukról. Az új tudásuk birtokában, mosolyogva, friss lendülettel és büszkeséggel a szívükben távoznak tőlem az ügyfeleim.

Később pedig örömmel számolnak be róla, hogy elkezdték megvalósítani végre a céljaikat, mert már érezték magukban az erőt és bátorságot hozzá.

Gyere és fedezd fel magadban te is ezt az erőt és bátorságot. Érezd, hogy értékes vagy és légy büszke magadra! 

Milyen változás várható a program végére?

 • végre a valódi önmagadat fogod látni, nem azt akiről most azt gondolod, hogy vagy, hanem a sokkal jobb önmagadat, 😉 🙂
 • megváltozik a magadról alkotott képed, így elkezded tisztelni és szeretni azt, aki vagy,
 • boldogság, szeretet és nyugalom fog átjárni, mert tudni fogod, hogy milyen értékes is vagy,
 • amikor belenézel a tükörbe büszke leszel magadra, és mosolyogva vágsz neki a mindennapoknak,
 • ha elszánt vagy és csinálod a gyakorlatokat, akkor elindulhatsz a változás útján
 • kedvesség, béke és nyugalom jár át, amikor magadra gondolsz, mert tudod, hogy te is ugyanolyan értékes vagy, mint mások,
 • végre elég jónak fogod érezni magad.
Müller Adrienn vagyok, life és business coach.

Most már elmondhatom, hogy rátaláltam önmagamra, azzal foglalkozom, amit szeretek, és haladok előre az életben. De nem volt ez mindig így…

Az utóbbi éveben sok mindent megtapasztaltam, új városba költöztem, új munkahelyre kerültem, kifogtam egy borzasztó főnököt. Volt olyan szakasza az életemnek, mikor semmi kedvem nem volt felkelni az ágyból és bemenni dolgozni, nem voltak céljaim, és párom sem.

Most már hálás vagyok ezekért a nehézségekért, mert miattuk kerültem olyan mélyre, hogy eljutottam arra pontra: ideje változtatni. Ekkor jött a coaching, aminek köszönhetően végre rátaláltam a páromra, vannak céljaim és újra élvezem az életet. Izgalmas folyamat volt, rengeteg felismeréssel és élménnyel. És még nincs vége, hiszen mennyi minden vár még rám. 🙂

Összegyűjtöttem neked a kedvenc gyakorlataimat, amik már nekem és ügyfeleimnek is segítették az önmegvalósítás útján. Ezeket szedtem egy csokorba a programjaimon, és adom át őket neked szeretettel!

Azért dolgoztam ki online programjaimat, hogy azok számára is hozzáférhetővé tegyem a boldogság eléréséhez szükséges tudást, akiknek nincs lehetősége a személyes konzultáción részt venni. Használd őket bizalommal. 🙂

Miért különc?

Szerintem a mai világban az, akinek vannak tervei és megvalósítja őket, kiáll önmagáért, képes nemet mondani, saját magának akar megfelelni és nem másoknak, igenis különcnek számít. Tartozz te is a különcök csapatába, és élj olyan életet amilyenre mindig is vágytál

A tanfolyam felépítése

 • 1 héten keresztül hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek fel a leckék a zárt felületre, amiről e-mailben kapsz értesítést.
 • Összesen 3 önismereti leckét kapsz, amiket később is bármikor visszanézhetsz.
 • Minden témában kapsz izgalmas gyakorlati feladatokat, melyek segítik a fejlődésedet.
 • A program ideje alatt bármikor kérdezhetsz a videók alatt kommentben.

A jelentkezés folyamata

A jelentkezési felület kitöltését követően, néhány másodpercen belül átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd pár percen belül küldöm is a számlát.

Jelentkezésedet – és a fizetést – követően e-mailben küldöm a felhasználónevet és jelszót a zárt oktatási felülethez. A leckék feltöltéséről és elérési linkjéről e-mailben kapsz értesítést minden hétfőn, szerdán és pénteken.

 5+1 érv, hogy miért ajánlom neked az online programot 

 • Otthonról, kényelmesen, bármikor elő veheted, így rengeteg időt spórolhatsz.
 • A leckék videó formátumban vannak, mobiltelefonról is elérhetőek, így bárhová magaddal viheted őket.
 • Újra és újra visszanézheted.
 • 3 leckéből álló tudásanyag, a leckék átlagosan 15-20 percesek, így akkor is meg tudod nézni, ha csak kevés időd van egy-egy nap.
 • Gyakorlatokat is kapsz az elmélet mellé, hogy ne csak a tudásod bővüljön, hanem alkalmazni is megtanuld a látottakat.
 • Ráadásul a program ideje alatt, ha elakadsz, vagy kérdésed van, bármikor felteheted nekem a zárt felületen a leckék alatt kommentben.

AJÁNDÉK

Önbizalom tuning tábla*: szeretném, ha minél előbb felszínre hoznád határozottságtól duzzadó énedet, ezért összeállítottam Neked 25 pozitív megerősítést, melyet hanganyag és pdf formában is megkapsz, így a számodra legkényelmesebb módon tudsz fejlődni. A megerősítéseknek óriási ereje van. Használd bátran minden reggel 21 napig. Ennyi időre van szüksége az elmédnek ahhoz, hogy elfogadja: ideje másként tekinteni önmagadra és könnyű legyen a változás. Ráadásul így garantáltan magasabb energiaszinttel induljanak a napjaid, és bátran kezdesz bele terveid megvalósításába. Az Önbizalom tuning táblát a hétfői levélben található linkről éred el, így bármikor könnyedén hozzáférhetsz, akár telefonról is.

Az Önbizalom tuning tábla értéke: 5.000 Ft.

*Az Önbizalom tuning tábla önállóan is megvásárolható

Mennyibe kerül az Oroszlánok bátorságát ide nekem! program?

10.000 Ft

Ez kevesebb, mint egy konzultáció ára. Megőrültem, hogy ennyiért adom? Nem, az a célom, hogy hozzáférhetővé váljon kedvező áron a magabiztos élet azok számára, akik fejlődni szeretnénk.

 Te is ilyen vagy? Akkor ne hezitálj, mert hamar betelik!

Kattints és szerezd be azonnal! 

A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalmuk 0%.

 Kezdés: január 6. 

 Maximális létszám 15 fő.

A helyeket azért korlátoztam, hogy teljes figyelem jusson minden résztvevő számára, így Neked is!

 Jelentkezés január 5-én éjfélig! 

 A “Jelentkezem” gombra kattintva a regisztrációs felületre kerülsz át. Innen, miután kitöltötted a jelentkezési felületet, a “Jelentkezem” gomb lenyomása után átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd néhány perc múlva küldöm is a számlát.

 

Csapj le rá azonnal! 

100 % Pénzvisszafizetési garancia

Semmi vesztenivalód nincs, hiszen ha nem azt kaptad, amire számítottál, akkor minden kérdés nélkül visszautalom a teljes vételárat.

A programot úgy építettem fel, hogy ha csinálod a gyakorlatokat, akkor garantált változást érj el, így bízom benne, hogy meg leszel elégedve.