Oroszlánok bátorságát ide nekem! program

Úgy érzed önbizalomhiányod az utadban áll? 

Olvass tovább és tudd meg hogyan takaríthatod ki onnan. 😉

Kezdés: Március 30.

Limitált helyek.

Kíváncsi vagy miként érezheted magad értékesnek már egy héten belül?

Már ezer éve halogatsz dolgokat, amikre olyan nagyon vágysz.

De mikor elhatározod magad, hogy végre megléped, akkor egy hang a fejedben megszólal, hogy

“áh úgysem fog menni”,

“mi van, ha belebukom, tök égés lesz”,

és ezért inkább bele se fogsz, hogy elkerüld a leégést. De ettől még jobban elszomorodsz és magadba fordulsz, mert azt érzed, hogy egy katasztrófa vagy. 

Na de így mi lesz az életeddel?

Meddig fogsz még halogatni?

Hetekig?

Hónapokig?

Esetleg évekig?

Akkor hogy fogod érezni magad, mikor néhány év múlva visszanézel az életedre és azt látod, hogy még mindig ugyanott toporogsz?

Csalódott leszel?

Dühös?

Tehetetlen? 

Én is voltam így ezzel.

Rengetegszer éreztem úgy, hogy az én véleményem nem fontos, úgyhogy inkább meg sem szólaltam, persze ez egy újabb csalódás volt önmagamban.

Nem mertem belekezdeni semmibe, mert féltem, hogy úgysem fog menni, és nem akartam egy újabb csalódást. Emiatt haragudtam magamra, hogy ilyen betoji vagyok.

Azt gondoltam, hogy mások sokkal ügyesebbek, okosabbak, mint én, és hiába kepesztek, én azt sosem fogom elérni, amit ők.

Olyan mélyre süllyedtem egy idő után, hogy nem volt kedvem eljárni otthonról, a családi összejöveteleken csak hallgattam, és a munkahelyen is gyakorlatilag láthatatlan voltam. Mindezek miatt pedig rendszeresen szidtam magam, hogy hogy lehetek ilyen, ami szintén nem segített az előrelépésben. Ráadásul mindezt hosszú-hosszú évekig. Ha 10 évvel ezelőtt tudom, hogy ez azért van, mert elbaltázott szemlélettel tekintek önmagamra és ezt erősítem tovább, már akkor belevágok az önfejlesztésbe.

Mikor elegem lett ebből az önsajnálatból, és eldöntöttem, hogy változtatok, utánanéztem milyen lehetőségeim vannak.

Nekem az önismeret volt a hatásos módszer, amivel megismertem végre a valódi önmagam, így sikerült kilépnem a régi rossz mentalitásból és új alapokra helyezni az életem.  

Feljebb léptem a karrieremben, dupla annyi fizetésért.

Elindítottam saját vállalkozásomat, ahol másokat támogatok abban, hogy közelebb kerüljenek valódi, örömtől duzzadó önmagukhoz.

Megtanultam rajzolni, elkezdtem salsázni, ahol megismertem a páromat.

Leszámoltam a kishitűséggel és folyamatosan fejlesztem magam, mert rájöttem, hogy ez a leghatásosabb és leggyorsabb módja annak, hogy elérjem a céljaimat.

Hiszem, hogy te is képes vagy rá! Szeretném, ha megtapasztalnád azt a zseniális érzést, amikor magabiztosan haladsz előre az életedben.

Sokat szidod magad, ha valami nem sikerül?

Sokszor van bűntudatod amiatt, amit tettél, vagy mondtál másoknak?  Van, hogy nem is alszol miatta?

Ha leszólják a véleményed, vagy amit csináltál, akkor elszégyelled magad és onnantól kezdve el van vágva a napod?

Eleged van abból, hogy saját magad árnyékaként élsz, mert rettegsz, hogy mit gondolnak rólad mások?

Akkor gyere és tudd meg  hogyan szabadulhatsz meg ettől a “csődtömeg vagyok” gondolkodásmódtól!

„Hálás vagyok, mert kirángattál abból a nyomasztó pesszimizmusból, amiben eddig éltem. Azt hittem nincs választásom, én ilyen vagyok és ennyi az élet. Most viszont annyi energiám van, és annyi ötletem, hogy miket fogok megvalósítani. Nagyon boldog vagyok. Köszönöm szépen.”

N.Daniella

„Sosem gondoltam volna, hogy ennyi mindenben jó vagyok.  Köszönöm, hogy végre észrevettem ezt. Most már nem parázok annyit a dolgokon, hanem simán belevágok.”

Éva

“A program hatására már nem látom olyan borúsan az életemet. Eddig azt gondoltam, hogy nincs semmim és értéktelen, amit elértem, de ez nem igaz. Nekem az volt a legemlékezetesebb és legfelszabadítóbb élmény a program során, amikor erre rádöbbentem. Azóta sokkal vidámabb és magabiztosabb vagyok.”

H.Dóri

Neked mi a véleményed önmagadról?

Az a tapasztalatom, hogy az emberek többsége egy beszűkült, lesújtó énképpel rendelkezik, ami befolyásolja, hogy megpályáznak-e egy állást, kiállnak-e magukért, stb.

Úgy képzeld el, mint mikor kinézel otthon az ablakodon. Azt a kilátást már ismered, és azt gondolod, hogy csak abból áll a világ. Viszont, ha kilépsz az ajtón, és körbenézel, akkor észreveszed, hogy mennyi mindent nem láttál eddig.

Ugyanígy van ez a saját magunkról alkotott képpel is.

De ennek a programnak a segítségével “kiléphetsz az ajtón” és felfedezheted azt a csodálatos, lenyűgöző nőt, aki valójában vagy és végre hátrahagyhatod, azt a beszűkült látásmódot, ami eddig csak visszahúzott. 

Hogyan fogsz oroszlánokat meghazudtoló bátorságra szert tenni a programmal? 

 • Úgy, hogy lerakjuk például önmagad tiszteletének és szeretetének alapjait, ami a magabiztosságod kulcsa.
 • Vagy, hogy újra felfedezed azt az önbizalmat, ami mindig is benned volt, hiszen mindannyian úgy születtünk, hogy tele vagyunk önbizalommal. Gondolj bele, nem igazán agyaltunk azon, hogy áll az a rugi, vagy, hogy milyen ciki, hogy még mindig pelust használunk. Megmutatom hogyan hozd vissza mindezt a magabiztosságot az életebe.
 • Úgy, hogy a kudarcról alkotott képed is visszaállítjuk az “eredeti állapotba”. Mire gondolok itt pontosan? Arra, hogy kicsiként nem ismertük a kudarcot, mert ugye számtalanszor elestünk, mire megtanultunk járni, mégsem adtuk fel félúton. Nem merengtünk azon, hogy vajon mit gondolnak mások, mikor sokadszorra próbáltuk már és még mindig nem ment. Egyszerűen csak tettük a dolgunkat. Most megtanulod hogyan tudsz újra így gondolni rá
 • És még sok más izgalmas ténnyel és megannyi gyakorlati feladattal fogod felfedezni “új” énedet ezen a bámulatos belső utazáson. Azért “új”, mert ez a tudás – ahogy feljebb is írtam – már most is ott van benned, csak még nem tudsz róla. Én segítek felszínre hozni, hogy azt a határozott életet élhesd, amit szeretnél.
 • Plusz egy grátisz: olyan praktikát osztok meg veled, amit akkor alkalmazhatsz, ha interjú, vizsga, vagy fizetésemelés kérés előtt szeretnéd felturbózni a teljesítményedet – kutatások bizonyítják, hogy működik. 😉

A program segítségével elkezdheted végre megszeretni magad és feltuningolhatod az önbizalmad!

Neked ajánlom a programot, ha:

 • szeretnéd tisztán látni az értékeidet,
 • eleged van abból, hogy kevesebbnek érzed magad másoknál,
 • kíváncsi vagy a valódi önmagadra – nem az eltorzult énképedre,
 • szeretnél büszke lenni magadra és elfelejteni azt a dühös énedet, aki irigykedve figyel másokat,
 • elég volt az egyhelyben toporgásból és a tétlenségből,
 • szeretnél végre hinni magadban,
 • unod, hogy nem állsz ki magadért és a korlátozottságot, amivel ez jár,
 • szeretnéd már magabiztosnak érezni magad, csak nem tudod hogyan,
 • elég volt abból, hogy a partvonalról nézed, ahogy mások megvalósítják az álmaikat, most már te is közéjük akarsz tartozni,
 • szeretnéd elég jónak érezni magad.

Magadra ismertél? Akkor ne habozz tovább.

Most bizonyíthatod magadnak, hogy te is értékes vagy, hogy igenis van önbizalmad és képes vagy felszínre hozni azt! A programban megkapod hozzá a támogatást!

Gyakorlatorientált program

Itt komoly belső munka zajlik, amit a feladatok segítségével tudsz gyakorlatba ültetni. Ehhez Rád van szükség és a Te döntésedre, hogy igen, kész vagy tenni magabiztos életed érdekében.

A feladatokat úgy állítottam össze, hogy „játszva” tudj fejlődni, ami még könnyebbé teszi a haladást napról-napra.

A program ideje alatt nem leszel egyedül, hiszen végig kérdezhetsz a leckék alatti felületen, és megoszthatod velünk a tapasztalataidat.  

Őszinte leszek veled.

Lehet, hogy lesznek olyan elemek a programban, amiket már eddig is tudtál. De nem is az a dolgom, hogy újra feltaláljam a spanyol viaszt.

Hanem pont az, hogy azt a tudást, ami már most is ott van benned aktívvá tegyem.

Mert óriási különbség van aközött, hogy tudsz valamit és aközött, hogy alkalmazod is. Ha tudod, hogyan kell megfőzni a túrós tésztát, de nem csinálod meg, attól még éhes maradsz. Ezzel a programmal az a célom, hogy egy olyan “étlapot” adjak a kezedbe, amivel könnyedén eléred a célod, és magabiztosabb életet alakítasz ki magadnak. Egy tök jó önbizalom tuningot ad. Végre energikus, lelkes és tettre kész leszel. Viszont, ahhoz, hogy működjön, csinálnod is kell. 😉

Milyen változás várható a program végére?

 • végre a láthatod a valódi önmagadat, nem azt akiről most azt gondolod, hogy vagy, hanem a lehengerlő, fantasztikus önmagadat, 😉 🙂
 • megváltozhat a magadról alkotott képed, így elkezdheted tisztelni és szeretni azt, aki vagy,
 • végre megnyugodhatsz, mert tudni fogod, hogy milyen értékes is vagy,
 • amikor belenézel a tükörbe büszke lehetsz magadra, és mosolyogva vághatsz neki a mindennapoknak,
 • ha elszánt vagy és csinálod a gyakorlatokat, akkor elindulhatsz a változás útján,
 • végre észreveheted magadban a zseniális nőt, aki már most is ott lakik benned, csak eddig hátat fordítottál neki.
Müller Adrienn vagyok, a sikerorientáltak tanácsadója.

Most már elmondhatom, hogy rátaláltam önmagamra, azzal foglalkozom, amit szeretek, és haladok előre az életben. De nem volt ez mindig így…

Az utóbbi éveben sok mindent megtapasztaltam, új városba költöztem, új munkahelyre kerültem, kifogtam egy borzasztó főnököt. Volt olyan szakasza az életemnek, mikor semmi kedvem nem volt felkelni az ágyból és bemenni dolgozni, nem voltak céljaim, és párom sem.

Most már hálás vagyok ezekért a nehézségekért, mert miattuk kerültem olyan mélyre, hogy eljutottam arra pontra: ideje változtatni. Ekkor jött az önismeret, aminek köszönhetően végre rátaláltam a páromra, vannak céljaim és újra élvezem az életet. Izgalmas folyamat volt, rengeteg felismeréssel és élménnyel. És még nincs vége, hiszen mennyi minden vár még rám. 🙂

Összegyűjtöttem neked a kedvenc gyakorlataimat, amik már nekem és ügyfeleimnek is segítették az önmegvalósítás útján. Ezeket szedtem egy csokorba a programjaimon, és adom át őket neked szeretettel!

Azért dolgoztam ki online programjaimat, hogy azok számára is hozzáférhetővé tegyem a boldogság eléréséhez szükséges tudást, akiknek nincs lehetősége a személyes konzultáción részt venni. Használd őket bizalommal. 🙂

Miért különc?

Szerintem a mai világban az, akinek vannak tervei és megvalósítja őket, kiáll önmagáért, képes nemet mondani, saját magának akar megfelelni és nem másoknak, igenis különcnek számít. Tartozz te is a különcök csapatába, és élj olyan életet amilyenre mindig is vágytál

A tanfolyam felépítése

 • 1 héten keresztül hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek fel a leckék a zárt felületre, amiről e-mailben kapsz értesítést.
 • Összesen 3 önismereti leckét kapsz, amiket később is bármikor visszanézhetsz.
 • Minden témában kapsz izgalmas gyakorlati feladatokat, melyek segítik a fejlődésedet.
 • A program ideje alatt bármikor kérdezhetsz a videók alatt kommentben.

A jelentkezés folyamata

A jelentkezési felület kitöltését követően, néhány másodpercen belül átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd pár percen belül küldöm is a számlát.

Jelentkezésedet – és a fizetést – követően e-mailben küldöm a felhasználónevet és jelszót a zárt oktatási felülethez. A leckék feltöltéséről és elérési linkjéről e-mailben kapsz értesítést minden hétfőn, szerdán és pénteken.

 5+1 érv, hogy miért ajánlom neked az online programot 

 • Otthonról, kényelmesen, bármikor elő veheted, így rengeteg időt spórolhatsz.
 • A leckék videó formátumban vannak, mobiltelefonról is elérhetőek, így bárhová magaddal viheted őket.
 • Újra és újra visszanézheted.
 • 3 leckéből álló tudásanyag, a leckék átlagosan 15-20 percesek, így akkor is meg tudod nézni, ha csak kevés időd van egy-egy nap.
 • Gyakorlatokat is kapsz az elmélet mellé, hogy ne csak a tudásod bővüljön, hanem alkalmazni is megtanuld a látottakat.
 • Ráadásul a program ideje alatt, ha elakadsz, vagy kérdésed van, bármikor felteheted nekem a zárt felületen a leckék alatt kommentben.

AJÁNDÉKOK

Önbizalom tuning tábla*

A negatív gondolatok kiütésére összeállítottam Neked 25 pozitív megerősítést, melyet hanganyag és pdf formában is megkapsz, így a számodra legkényelmesebb módon tudsz fejlődni. A megerősítéseknek óriási ereje van. Használd bátran minden reggel, így magasabb energiaszinttel indulhatnak a napjaid, és feltöltődve kezdhetsz bele terveid megvalósításába.

Az Önbizalom tuning tábla értéke: 5.000 Ft.

*Az Önbizalom tuning tábla önállóan is megvásárolható

ÚJDONSÁG!

Szeretem magam! program*

Gondjaid vannak azzal, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy? Akkor ezt imádni fogod! Összeállítottam neked egy izgalmas gyakorlat csokrot, amivel az önszeretetedet erősítjük meg. Hiszen ez is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy magabiztos, kiegyensúlyozott életet élj, 😉 

A Szeretem magam! program értéke: 10.000 Ft.

*Kifejezetten ennek a programnak a része, önállóan nem vásárolható meg.

ÚJDONSÁG!

Jó tulajdonságok csomag*

Összeállítottam neked egy 120 db jó tulajdonságot tartalmazó csomagot, amivel zseniálisan felidézheted, hogy milyen fantasztikus nő vagy.

A Jó tulajdonságok csomag értéke: 5000 Ft.

* A csomag önállóan nem vásárolható meg. 

ÚJDONSÁG!

30 perc online konzultáció

Most kapsz a csomag mellé egy ajándék 30 perces online konzultációt, amikor átbeszéljük hogyan haladsz a programmal, felteheted a kérdéseidet, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben érd el a célod.

A konzultációdat messengeren vagy skpye-on tartjuk, ahogy neked kényelmesebb. 🙂 

Értéke: 7500 Ft

Mindhárom ajándékot a hétfői levélben található linkről éred el, így bármikor könnyedén hozzáférhetsz mindkettőhöz, akár telefonról is. A konzultációd időpontjáról is emailben egyeztetünk.

  Mennyibe kerül az Oroszlánok bátorságát ide nekem! program?

  Az alapcsomag értéke: 10.000 Ft az ajándékok összértéke: 27.500 Ft, vagyis az Oroszlánok bátorságát ide nekem program összértéke: 37.500 Ft. 

  De te most megkapod mindezt az alapcsomag áráért, vagyis

10.000 Ft-ért.

 Annyi, mintha vennél egy minőségi parfümöt, csak itt magabiztosabb életet kapsz érte. 😉

 A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalmuk 0%.

   Kezdés: március 30. 

   Maximális létszám 15 fő.

  A helyeket azért korlátoztam, hogy teljes figyelem jusson minden résztvevő számára, így Neked is!

   Jelentkezés március 29-én éjfélig! 

   A “Jelentkezem” gombra kattintva a regisztrációs felületre kerülsz át. Innen, miután kitöltötted a jelentkezési felületet, a “Jelentkezem” gomb lenyomása után átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd néhány perc múlva küldöm is a számlát.

  

Csapj le rá azonnal! 

 

100 % Pénzvisszafizetési garancia

Semmi vesztenivalód nincs, hiszen ha nem azt kaptad, amire számítottál, akkor minden kérdés nélkül visszautalom a teljes vételárat.

A programot úgy építettem fel, hogy ha csinálod a gyakorlatokat, akkor garantált változást érj el, így bízom benne, hogy meg leszel elégedve.