Mindig csak hajtunk, megyünk előre, ha elértünk egy célt megyünk a másik után és ez így van rendjén 🙂 De időnként azért érdemes megállni és feltenned magadnak néhány kérdést:

– biztos, hogy aktuális még a célom?

– miért szeretném elérni? Mi lesz, ha elértem?

– biztos, hogy én akarom elérni, és nem külső nyomásnak szeretnék megfelelni?

– mikor lesz elég? Ha már a 19. tanfolyamot, workshopot végzed ugyanabban a témában, de a megvalósításba még nem kezdtél bele, hány tanfolyam kell még hozzá, hogy belekezdj?

– mikor leszel elég jó saját magad számára? Mikor fogod elfogadni önmagad? Ez nem azt jelenti, hogy nem változhatsz, fejlődhetsz, ha elfogadtad, hanem, hogy tudatosítod, hogy igen, most ez vagyok én, elfogadom magam, így ahogy vagyok, és elkezdem megnézni egyesével, hogy mik azok a területek amin szeretnék változtatni.

Sokszor azért bukunk el, mert mindent egyszerre szeretnénk megoldani, de már biztos te is tapasztaltad, hogy az úgysem fog menni, de legalábbis nem olyan minőségben, ahogy azt eredetileg szeretted volna. Ezért inkább válaszd a türelmet, és priorizálj, hogy mi a fontos jelenleg, mik a valódi vágyaid és kezd el egyesével megvalósítani őket!

Ha úgy érzed szeretnél gyorsabban és tartósan előre haladni az életedben, akkor szeretettel várlak! 🙂