Miért érdemes online programot venni pártalálás témában?

Hiszen előbb-utóbb úgyis találsz magadnak valakit, nem igaz? Akkor miért költsd feleslegesen a pénzed ilyenekre?

Ha megakadt a szemed a címen, akkor valószínűleg már régóta foglalkoztat a téma, de eddig nem jártál sikerrel. Vagy ha találtál is valakit, akkor az a kapcsolat sem volt tartós és boldog, mert nem azt kaptad, amire vágytál. Nem úgy bánt veled, hiába az elején nagyon törődő volt, hozott virágot és odafigyelt rád. Ahogy telt az idő egyre jobban természetessé volt számára, hogy ott vagy és elmaradoztak a figyelmességek.

Mi lehetett a gond? Hogy nem a számodra megfelelő embert választottad.

Ezzel most újat nyilván nem tudtál meg, de ha szeretnéd elkerülni, hogy ugyanez ismétlődjön meg a jövőben, akkor érdemes tisztában lenned azzal, hogy mire is vágysz valójában.

Mindemelett a sok negatív tapasztalatnak köszönhetően rengeteg düh halmozódott már fel benned, ami miatt óvatosabb vagy, és ezért teljesen más az önmagadban való hited és ebből fakadóan a kisugárzásod is.

Emlékszel, amikor vizsgára mentél és izgultál, mert nem készültél kellőképpen és esélyes volt, hogy bukás lesz a vége? Meg is buktál igaz? Mert nem hitted, hogy sikerülhet.

Ezt a bizonytalanságot a tanárok is megérezték és addig faggattak, amíg rossz vége lett.

Mélyen belül már most sem bízol benne 100 %-ban, hogy sikerül, benned van a félelem, hogy mi lesz, ha megint nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, ezt pedig megérzik a férfiak, így csak olyanokat fogsz vonzani, akikkel nagy valószínűséggel valóban nem fog működni, mert nem bízol benne eléggé, hogy megérdemled a jót.

Én is átmentem ezeken, úgyhogy jól tudom, hogy min mész keresztül. Én az önfejlesztés mellett döntöttem, és jól tettem, mert ennek eredményeként több, mint 3 éve boldog párkapcsolatban élek.

Ha te is az önismeretet választod és elengeded a benned lévő félelmeket és negatívumokat, akkor új emberként, magabiztosan kezdhetsz randizni és jó esélyed lesz rá, hogy olyan embert találsz magad mellé, akivel tényleg boldog leszel.

Mit gondolsz? Neked megéri a boldogságod a befektetést?

Csatlakozz most a Fókuszban a pártalálás! online programhoz!