Gratulálok! Jól döntöttél!

Izgalmas belső utazás előtt állsz! Én már nagyon várom, hogy elkezdjük! 🙂
Jelentkezésedet – és a fizetést – követően 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén, időpont egyeztetés céljából.
A fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik, amint kitöltötted az adatokat és rákattintasz a „Jelentkezem” gombra, automatikusan átkerülsz az OTP Simple oldalára. A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalmuk 0%.

 

Számlázási adataid

* Kötelezően kitöltendő.

Mi történik a jelentkezés után?

  1. Befizetés után küldöm neked a számlát!
  2. Ellenőrizd a Spamek és Promóciós mappát is, előfordulhat, hogy oda kerül!
  3. 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

Gyakori kérdések

Hogyan tudok fizetni?
A vásárlás online fizetéssel történik, amihez csak a bankkártyádra lesz szükséged.
A fizetés az OTP Simple biztonságos oldalán történik, a jelentkezési adatok kitöltését követően a „Jelentkezem” gombra kattintva néhány másodpercen belül átkerülsz az OTP Simple hivatalos oldalára, ahol indíthatod is a fizetést.
Milyen bankkártyával tudok fizetni?
Mastercard, Maestro, Visa, American Express

Van bármilyen extra költsége az online fizetésnek?
Nincs.

Az online fizetés rendszerét úgy alakították ki, hogy az számodra teljesen ingyenes legyen. A vásárlókat semmilyen plusz költség nem terheli, azt az összeget fogod kifizetni, amit a megrendelés leadásakor láttál.

Átutalásssal is lehet fizetni?

Sajnos nem.

Bár Magyarország még gyerekcipőben jár az online vásárlások és online fizetés tekintetében, de félig-meddig online vállalkozóként azt kell, hogy mondjam, ideje lépést tartani a világ többi pontján oly divatos fizetési eszközzel.

Az online fizetés biztonságát az OTP Simple rendszere garantálja, amely nagyon szigorú technikai követelményeknek felel meg azért, hogy a pénzedet biztonságosan kezelje.

Előnye gyorsasága mellett, hogy nem kell bemenned bankfiókba, sőt még az e-bankodba sem kell belépned, így nem terhel az átutalás költsége sem.

Fizetés után automatikusan megkapod a számlát, és a belépési adatokat az oktatási felülethez.

Kihez fordulhatok, ha a megrendelés után mégsem kapnám meg a visszaigazoló e-maileket?
Ha a megrendelés során bármilyen technikai probléma merülne fel, vagy nem kapod meg a visszaigazoló e-maileket, írj bátran az info@legykulonc.hu email címre, és utána nézek mi lehet a probléma.