Gratulálok! Jó döntést hoztál! 
A program ára: 7000 Ft 

A fizetés az OTP SimplePay biztonságos rendszerén keresztül történik, amint kitöltötted az adatokat és rákattintasz a “Jelentkezem” gombra, automatikusan átkerülsz az OTP SimplePay oldalára, ahol teljesítheted a fizetést.

Töltsd ki a regisztrációs lapot!

  Regisztrációs adataid

  Számlázási adataid

  * Kötelezően kitöltendő.

  Mi történik a jelentkezés után?

  1. Befizetés után küldöm neked e-mailen a felhasználónevet és a jelszót, valamint a program elérési linkjét.
  2. A számlát egy külön e-mailben kapod majd!
  3. A program indulásának a napján küldöm neked az első leckét a reggeli órákban, majd ezt követően szerdán és pénteken kerülnek fel az új anyagok.
  4. Figyeld a Spamek és Promóciós mappát is, előfordulhat, hogy odakerül!

  Gyakori kérdések

  Hogyan tudok fizetni?
  A vásárlás online fizetéssel történik, amihez csak a bankkártyádra lesz szükséged.
  A fizetés az OTP Simple biztonságos oldalán történik, a jelentkezési adatok kitöltését követően a „Jelentkezem” gombra kattintva néhány másodpercen belül átkerülsz az OTP Simple hivatalos oldalára, ahol indíthatod is a fizetést.
  Milyen bankkártyával tudok fizetni?
  Mastercard, Maestro, Visa, American Express

  Van bármilyen extra költsége az online fizetésnek?
  Nincs.

  Az online fizetés rendszerét úgy alakították ki, hogy az számodra teljesen ingyenes legyen. A vásárlókat semmilyen plusz költség nem terheli, azt az összeget fogod kifizetni, amit a megrendelés leadásakor láttál.

  Átutalásssal is lehet fizetni?

  Sajnos nem.

  A rendszert úgy dolgoztuk ki, hogy teljesen automatikusan működjön, ennek pedig az a feltétele, hogy minél előbb értesüljünk a befizetésedről, így te is még gyorsabban juthass hozzá a belépési adataidhoz. További előnye gyorsasága mellett, hogy nem kell bemenned bankfiókba, sőt még az e-bankodba sem kell belépned, így nem terhel az átutalás költsége sem.

  Az online fizetés biztonságát az OTP Simple rendszere garantálja, amely nagyon szigorú technikai követelményeknek felel meg azért, hogy a pénzedet biztonságosan kezelje.

  Fizetés után automatikusan megkapod a számlát, és a belépési adatokat az oktatási felülethez.

  Kihez fordulhatok, ha a megrendelés után mégsem kapnám meg a visszaigazoló e-maileket?

  Ha a megrendelés során bármilyen technikai probléma merülne fel, vagy nem kapod meg a visszaigazoló e-maileket, írj bátran az info@legykulonc.hu email címre, és utánanézek mi lehet a probléma.