Fókuszban a pártalálás! program

Belefáradtál az egyedüllétbe?

Eleged van a magányból?

Régóta keresed a párod? 

Úgy érzed sosem jön el a Herceged?  

Kezdés: 2020. május 18.

Maximált helyek.

Mit tehetsz azért, hogy minél előbb megtaláld a párod?

Erre a kérdésre fogsz választ kapni a programban.

Unod, hogy

– nincs egy normális pasi a környéken?

– időnként a semmiből elkap a sírás, mert hirtelen rádtör, hogy nincs senkid és úgy érzed, hogy soha nem is lesz?

– mindig ugyanaz a forgatókönyv: az elején minden szép, keres, randiztok egyszer-kétszer, de egyre furábban viselkedik, majd eltűnik, mint szürke szamár a ködben?

– csalódott vagy, amiért nem alakulnak tovább a randik, vagy ha mégis, akkor sem hosszú életű a kapcsolat?

– aki nem jön be, az kezdeményez, de akit te szeretnél, az sosem, emiatt már nem érzed elég vonzónak magad?

– folyton rágódsz és önpusztító gondolatokkal rombolod magad, mint például, hogy nem kellesz senkinek?

– elfacsarodik a szíved és szomorúvá tesz, hogy mindenhol boldog párokat látsz, mert te is vágysz rá, de neked nincs?

Én is voltam hasonló helyzetben.

Mi több, olyan jól sikerült falakat húznom magam köré, –  észrevétlenül – hogy 9 évig nem volt tartós kapcsolatom. Persze ismerkedtem, de maximum 2-3 randi után, mintha kámforrá vált volna az illető. Nekem ez azt üzente, hogy nincsenek normális férfiak. Ez hatalmas csalódás volt, és egyre zárkózottabb lettem.

Mikor 2013-ban Budapestre költöztem és új környezetbe, új emberek közé kerültem, akkor sem változott a helyzet. Így be kellett látnom, hogy már nem “kifogás”, hogy kisebb városban kevesebben vannak és a rendes férfiak mind foglaltak.

Ráadásul észrevettem, ha csak haverként voltam jelen egy kapcsolatban, akkor ott rendre többet szerettek volna, pedig én csak barátkoztam. 

De ha valakit én ismertem volna meg komolyabban, neki már nem kellettem. Elkezdtem magamat hibáztatni, és megutálni, amiért ilyen nyomi vagyok, hogy nem kellek senkinek. De ez nyilván semmi jóra nem vezetett.

Elérkezett egy pont, amikor elegem lett ebből a sajnálkozásból. Nem hittem el, hogy ennek így kell lennie és nem tehetek semmit.

Nekem mi vált be? Az önismeret. A mélyebb önismeretnek hála, végre uralni tudtam az életemet a sodródás helyett. Elszánt voltam, így lelkesen végeztem a feladatokat, aminek meg is lett az eredménye, mert a folyamat befejezése után három hónappal találkoztam a párommal. Ráadásul nem csak összejöttem valakivel, hogy legyen már barátom, hanem olyan párt találtam, akit régóta szerettem volna, így nem csoda, hogy azóta is boldog párkapcsolatban élünk. 🙂

Az inspirált a program elkészítésére, hogy visszagondoltam: annak idején milyen elveszett voltam és, hogy milyen jó érzés volt, mikor elkezdtem cselekedni végre és nem csak panaszkodtam, tétlenül várva, hogy történjen valami. Ha te is besokalltál és eleged van a tétlenségből és kiszolgáltatottságból, akkor azt szeretném, hogy legyen a kezedben egy eszköz, amivel hatással lehetsz a jövőd alakulására. És amivel olyan párt találhatsz magadnak, amilyet szeretnél.

Ezért összegyűjtöttem neked azokat a módszereket, amik nekem és ügyfeleimnek is sikeresen működtek abban, hogy megtaláljuk a nagy Őt!

Sokszor rád tör a reménytelenség és a vágyakozás?

Már ott tartasz, hogy magadat hibáztatod, amiért így alakultak a dolgok?

Félsz, hogy ugyanaz lesz a randik vége, mint eddig is?

Már gyomorideged van, ha ismerőssel vagy a családdal találkozol, mert tudod, hogy úgyis megkérdezik, hogy mikor lesz már valakid?

Attól tartasz, hogy rosszul választasz és kihasználnak?

Az agyadra megy, hogy a kapcsolatban élő barátaid azt szajkózzák, hogy várj türelmesen, majd akkor jön a nagy Ő, mikor nem számítasz rá?

Úgy érzed, hogy senki nem ért meg és nem érzi át min mész keresztül?

Éjjel-nappal azon rágod magad, hogy mikor jön már el az Igazi? 

Feszült és ingerült vagy és ez már kihat a családoddal, a barátaiddal való kapcsolatodra is?

Értetlenül állsz a dolgok előtt, hogy miért nem akar összejönni egy párkapcsolat, mi lehet a gond? 

„Az önmagammal való foglalkozás magabiztossá tett és vonzóbb nőnek érzem magam, mint valaha.”

H. Kata

“A coaching hatására végre megismertem a valódi önmagam, rájöttem milyen társra van szükségem, megtanultam, hogy türelmesnek kell lennem, és megérte, mert találkoztam Vele és képzeld nemrég költöztünk össze.”

Timi - beszerző

“Ahogy helyreállt a lelki békém, minden a helyére került és rátaláltam arra a társra, akire mindig is vágytam.”

K. Zita - könyvelő

A sok negatív tapasztalat miatt rengeteg félelem felgyűlt már benned (a tudatalattidban)a férfiakkal, a pártalálással és a párkapcsolattal összefüggésben. Ha ezekkel a félelmekkel vágsz bele egy kapcsolatba, akkor félő, hogy ugyanaz lesz a kimenetele, mint eddig volt. És akkor 10-15 év múlva magányosan, megkeseredve, még több falat magad köré húzva, azon fogod rágni magad, hogy mit tehettél volna másképp. Ne tedd ezt magaddal! Pucold ki ezeket a félelmeket a program segítségével, és tedd szabaddá az utat a boldogságodnak. 

pártalálás egy összetett témakör, több tényező állhat a hátterében. Sokaknál látom, hogy előbb-utóbb esélyt adnak egy olyan jelöltnek, akiről a szívük mélyén tudják jól, hogy nem hozzájuk való, de a félelem miatt, hogy egyedül maradnak, inkább mégis belevágnak, így legalább elmondhatják, hogy van valakijük és a környezet is “leszáll róluk”.

A kapcsolatból viszont hiányzik valami: a mély kötődés, a szerelem, a tisztelet egymás iránt, az egyenrangúság érzése és még sorolhatnám tovább. Így ahelyett, hogy boldog lenne, folyamatosan őrlődik, hogy mi legyen. Nem csak ez az út létezik. Ezzel a programmal azt fogod elérni, hogy tisztában leszel azzal, hogy mit szeretnél, így tudatos leszel a párválasztásban, és megadod magadnak az esélyt arra, hogy tényleg olyan párod legyen, akire vágysz és akivel valóban boldog leszel

Hogyan fogsz közelebb kerülni álmaid férfijához a programmal?

 • Megnézzük többek között, hogy milyen hibákat szoktunk elkövetni a párkeresés során, így könnyedén elkerülheted őket innentől kezdve.
 • Tudni fogod, hogy milyen férfit szeretnél, így nincs több mellélövés. 
 • Megtudod mi alapján választanak maguknak párt a férfiak hosszú és rövid távra, így nem csak a saját igényeiddel leszel tisztában, hanem azzal is, hogy mit akar a másik nem.
 • Kigyomláljuk a félelmeidet, amik visszatartanak attól, hogy egyről a kettőre juss. Hatására felszabadult és nyitott leszel az új lehetőségekre.
 • A szüleinkkel való kapcsolatunk rendkívüli hatással van a párkapcsolatunkra, ezért a velük való viszonyodon is dolgozunk. Ez miattad fontos, mert az anyukáddal való viszonyod a nőkkel való kapcsolataidat, míg az apukáddal való viszonyod a férfiakkal való kapcsolataidat határozza meg. Ha rendezed magadban a velük való viszonyodat, sokkal könnyedebb leszel, javulni fognak a kapcsolataid, és befogadóbb leszel egy jobb minőségű párkapcsolatra. Ráadásul nyugodtabbá válsz, így sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben, vagyis két legyet ütsz egy csapásra. 😉 
 • Ahogy letisztul benned, hogy mit szeretnél, és elengeded a blokkokat, egyre magabiztosabb leszel, és elhiszed, hogy igenis megérdemled a boldogságot a számodra ideális társsal.

 

Csak az erős és tudatos embereknek van bátorságuk segítséget kérni, hiszen ők tudják, hogy nem érthetnek mindenhez. Miért futnának hát felesleges köröket, ha van egyszerűbb módja is a megoldásnak?

Te mit választasz: küzdesz tovább magányosan, vagy elfogadod a támogatást? 

A  programban azokat a gyakorlatokat hoztam el neked, melyek a tapasztalatok alapján sikerrel működtek azok körében, akik végigcsinálták. Van, akinek elég volt hozzá néhány hét, van, akinek egy év is kellett, de mindannyian megtaláltuk a szerelmet, az ügyfeleim és én is, egy olyan pár személyében, akire vágytunk.  Ebben a témában a türelem fontos tényező! Azért készítettem el online program keretében is ezt a témakört, mert azokat is szeretném támogatni, akiknek nincs lehetőségük személyes coachingon részt venni. 

Neked ajánlom a programot, ha

 • nem akarsz besavanyodva, másokat hibáztatva egyedül maradni,
 • a tehetetlenség és kiszolgáltatottság helyett végre kezedbe vennéd a sorsod irányítását,
 • elszántad magad arra, hogy változtass, és megvan benned a bátorság, hogy a félelmeid mögé nézz és megszabadulj tőlük,
 • nem akarsz egy újabb “valakit”, csak azért, hogy legyen valakid, hanem boldog kapcsolatra vágysz
 • eleged van a magányból és abból, hogy mindig ugyanaz a randik vége,
 • leszámolnálfrusztrációval, és torokszorító szomorúsággal, ami abból fakad, hogy körülötted mindenki boldog párkapcsolatban él,
 • beengednéd már a szerelmet az életedbe, csak nem tudod mi az első lépés,
 • úgy érzed elég időt vesztegettél már el a passzív várakozással, itt az idő változtatni és tenni a boldogságodért,
 • olyan kapcsolatra vágysz, ami minden eddigit felülmúl, mert szeretnéd végre valóban megengedni magadnak, hogy olyan párod legyen, akire mindig is vágytál,
 • elég volt abból, hogy magadat hibáztatod, végre cselekedni szeretnél,
 • meguntad az olyan hülyeségeket, hogy párt találni nehéz és végre könnyebbé tennéd magadnak az utat.

Minél pontosabb az önismereted, annál nagyobb eséllyel találod meg a neked való párt, akivel tényleg boldog leszel. Sőt, a programmal rendbe teszed minden aspektusából a témát: elengeded a régi sérelmeket, rendezed a szüleiddel való kapcsolatodat, így még inkább megsokszorozod a pártalálási lehetőségeidet.

Így megújulva, teljesen friss alapokkal vágsz bele a randizásba, majd az új kapcsolatodba, esélyt adva magadnak egy szeretetteljes párkapcsolat kialakítására.

Ráadásul mindezt egy minőségi parfüm, vagy egy wellness hétvége áráért. Ha ezekből prémiumot választasz magadnak, akkor a párkapcsolatodban is a legjobbat szeretnéd, igaz?

Ha őszinte akarok lenni, akkor szerintem a legjobb befektetés az önfejlesztés. Mert tényleg feldob egy parfüm, egy táska, vagy egy wellness hétvége is, persze. 😀 De ezzel a programmal önmagadat fejleszted, aminek az eredménye, hogy olyan párkapcsolatot teremtesz magadnak, ami sokkal magasasbb szinvonalú, mint eddig bármikor volt.  

Tényleg habozni szeretnél? 

Gyakorlatorientált program

Felszínkapargatás helyett itt komoly belső munka zajlik, hogy mélyreható változást érj el, amely megszünteti a tudatalattidban felgyűlt akadályokat és innentől kezdve sikeres legyen a pártalálás. A programban található feladatok segítségével tudod gyakorlatba ültetni a tanultakat. Ehhez Rád van szükség és a Te döntésedre, hogy igen kész vagy tenni annak érdekében, hogy megtaláld az IgazitA feladatokat úgy állítottam össze, hogy „játszva” tudj fejlődni, ami még könnyebbé teszi a haladást napról-napra.

Milyen változás várható a program végére?

 • Nyugodtabb leszel, türelmesebb önmagaddal – és ezáltal másokkal is – mert tudod, hogy már nem vagy tehetetlen, hanem kezedbe vetted a sorsodat és teszel a célodért.
 • Így, elfelejtheted az agyalást is, hiszen már nem kell tanácstalanul várnod, hanem céltudatosan és magabiztosan vágsz majd bele a pártalálásba.
 • Azt az időt, amit eddig agyalással töltöttél újra magadra fordíthatod, arra, amit szeretsz és, ami feltölt, így újra energikus és boldog leszel.
 • Tényleg nyitottá és képes válsz arra, hogy megtaláld a számodra ideális párt, hiszen tudni fogod, hogy mit és kit szeretnél, ahhoz, hogy boldog légy.
 • Megszabadulsz a múltbeli sérelmeidtől és a benned lévő félelmektől, így sokkal felszabadultabb és vidámabb leszel, ami a kisugárzásodon is meglátszik majd. 😉
 • És ha ezt a felszabadult énedet hozod a randikon, akkor a férfiak a lábaid előtt fognak heverni😉
 • Visszaveszed a sorsod felett az irányítást! És szerintem ez tök jó dolog. 🙂 Te mit gondolsz? 😉
Müller Adrienn vagyok, a sikerorientáltak tanácsadója.

Most már elmondhatom, hogy rátaláltam önmagamra, azzal foglalkozom, amit szeretek, és haladok előre az életben. De nem volt ez mindig így…

Az utóbbi éveben sok mindent megtapasztaltam, új városba költöztem, új munkahelyre kerültem, kifogtam egy borzasztó főnököt. Volt olyan szakasza az életemnek, mikor semmi kedvem nem volt felkelni az ágyból és bemenni dolgozni, nem voltak céljaim, és párom sem.

Most már hálás vagyok ezekért a nehézségekért, mert miattuk kerültem olyan mélyre, hogy eljutottam arra pontra: ideje változtatni. Ekkor jött az önismeret, aminek köszönhetően végre rátaláltam a páromra, vannak céljaim és újra élvezem az életet. Izgalmas folyamat volt, rengeteg felismeréssel és élménnyel. És még nincs vége, hiszen mennyi minden vár még rám. 🙂

Összegyűjtöttem neked a kedvenc gyakorlataimat, amik már nekem és ügyfeleimnek is segítették az önmegvalósítás útján. Ezeket szedtem egy csokorba a programjaimban, és adom át őket neked szeretettel!

Azért dolgoztam ki online programjaimat, hogy azok számára is hozzáférhetővé tegyem a boldogság eléréséhez szükséges tudást, akiknek nincs lehetősége a személyes konzultáción részt venni. Használd őket bizalommal. 🙂

Miért különc?

Szerintem az, aki túl tud lépni azon a dogmán, hogy minden férfi egyforma, nincs manapság egy normális férfi, nem lehet rendesen randizni, hanem igenis beleteszi magát, foglalkozik az önismerettel, fejlődik, így könnyedén és gyorsan eléri az új párkapcsolatot, az igenis különc. Tartozz te is a különcök közé, tartozz abba a csapatba, aki a könnyed és jókedvű utat választja az új párjához és nem pedig a szenvedést. 

A tanfolyam felépítése

 • 2 héten keresztül hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek fel a leckék a zárt felületre, amiről e-mailben kapsz értesítést.
 • Összesen 6 önismereti leckét kapsz, amiket később is bármikor visszanézhetsz.
 • Izgalmas gyakorlati feladatokat kapsz, melyek segítik a fejlődésedet.
 • A program ideje alatt bármikor kérdezhetsz a videók alatt kommentben.

A jelentkezés folyamata

A jelentkezési felület kitöltését követően, néhány másodpercen belül átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd pár percen belül küldöm is a számlát.

Jelentkezésedet – és a fizetést – követően
e-mailben küldöm a felhasználónevet és jelszót a zárt oktatási felülethez. A leckék feltöltéséről és elérési linkjéről
e-mailben kapsz értesítést.

 4+1 érv, hogy miért ajánlom neked az online programot

 

 • Otthonod kényelmében, a saját ritmusodban dolgozhatod fel, így rengeteg időt spórolsz.
 • A leckék videó formátumban vannak, mobiltelefonról is elérhetőek, így ha utazás közben hallgatnád meg, azt is megteheted, hiszen bárhová magaddal viheted őket.
 • Örökre a tiéd marad, így újra és újra végigmehetsz rajta, így újabb és újabb lehetőségeket fedezhetsz fel a pártalálási lehetőségedben. Ha esetleg ismét aktuálissá válik a párkeresés, van mihez nyúlnod.
 • Feladatokat is kapsz az elmélet mellé, hogy ne csak a tudásod bővüljön, hanem gyakorlatban is beinduljon a változás.
 • Ráadásul a program ideje alatt, ha elakadsz, vagy kérdésed van, bármikor felteheted nekem a zárt felületen a leckék alatt kommentben. 

AJÁNDÉK

Az a célom, hogy minél előbb sikerrel járj a pártalálásban, ezért összeállítottam Neked 25 pozitív megerősítést*, melyek abban támogatnak, hogy optimistán állj a pártaláshoz. A 25 pozitív megerősítést a hétfői levélben küldött linkről éred el, így bármikor könnyedén hozzáférhetsz, akár telefonról is.

Az AJÁNDÉK értéke: 5.000 Ft.

*A 25 pozitív megerősítés pártaláláshoz önállóan is megvásárolható.

Mennyibe került a Fókuszban a pártalálás program?

Fókuszban a pártalálás!
csomag

25.000 Ft

Tartalmaz mindent, amit eddig feljebb olvastál és az új, boldog életed alapjait.
Mi ez az ár ahhoz képest, amilyen boldogság vár rád a támogatásával!

Maximális létszám: 15 fő.

Szupernővé válok! csomag

30.000 Ft

Tartalmazza mindazt, amit a Fókuszban a pártalálás csomag, plusz az alábbi három programot.
A csomag összértéke 60.000 Ft. 

Exmentesítő! program*

A múltban elszenvedett csalódások, fel nem dolgozott traumák óriási gátló tényezők lehetnek a pártalálásban. Ezt a programot akkor is érdemes végigcsinálnod, ha úgy érzed, hogy már túl vagy az exeden, hogy megbizonyosodj róla: valóban így van. A feladatok segítségével elengeded a benned lévő negatív érzéseket, hogy nyitott légy egy új szerelemre.

A program értéke: 10.000 Ft. 

* Az Exmentesítő! program önállóan is megvásárolható.

 

Elég jó vagyok! meditáció*

Hatására végre érdemesnek és elég jónak fogod tartani magad egy olyan párkapcsolatra, amire mindig is vágytál.

Megerősödik az önszereteted is, így sokkal jobban fogod érezni magad, kedvesebb és türelmesebb leszel saját magaddal, ami által nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá válsz.

A meditáció értéke: 10.000 Ft 

* Az Elég jó vagyok! meditáció önállóan is megvásárolható.

 

 Vonzó nő vagyok! program* 

Hatására igazi nagybetűs, vonzó NŐ-nek fogod érzeni magadami a kisugárzásodon is meglátszik majd.

 Magabiztos leszel, és jól tudjuk, hogy az önbizalom szexi. 😉 😉

 A program értéke: 10.000 Ft.
* A Vonzó nő vagyok! program önállóan is megvásárolható.  

A programokat külön e-mailben fogod megkapni.

Maximális létszám: 15 fő.

  Luxus csomag

90.000 Ft
A csomag összértéke: 145.000 Ft
(Szupernővé válok csomag értéke 60.000 Ft + lenti coaching és emailes konzultáció és a BÓNUSZ értéke: 85.000 Ft)

 A prémium csomagban minden a tiéd, amit a Szupernővé válok! csomag is tartalmaz.

 Plusz * 90 perces online (skype, vagy messenger) coaching.

Ezt a csomagot ajánlom neked, ha: 

– ha biztosra szeretnél menni a melléfogások helyett, és szeretnéd, hogy átbeszéljük, hogy ki a hozzád való, hogyan szűrd ki magabiztosan azokat, akik biztos, hogy nem neked valók, és hogyan kezeld a helyzetet profi módon,

– ha te is jobban kedved, hogy van valaki melletted, aki támogat az úton, és kihozza belőled a maxmimumot – én is ilyen vagyok. 🙂 

Ebben lesz a segítségedre a 3 hetes privát email konzultációs lehetőség is a coachingok között. Március 22-ig bármikor igénybe veheted. Így ha a folyamat közben kérdésed van, vagy volt egy randid, akkor megírod a tapasztalatokat, kérdéseket és megválaszolom. 😉 

+ BÓNUSZ: egy kifejezetetten RÁD szabott Férfimágnes programozás, amit ha 21 napig hallgatsz, akkor garantáltan áthangolod magad a jelenlegi pesszimista, férfitaszító gondolkodásodból a nyitott és befogadó gondolkodásba. Ezt egy 60 perces coaching alkalmával állítjuk össze együtt. 

A coachingok időpontjáról e-mailben egyeztetünk.

 Mivel ebben a csomagban maximális személyes figyelmet kapsz, így csak 5 részvevőt tudok vállalni.

A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalmuk 0%. 
A helyeket azért korlátozom, hogy maximális figyelem jusson minden résztvevő számára, így Neked is.

A “Jelentkezem” gombra kattintva a regisztrációs felületre kerülsz át. Innen, miután kiválasztottad a számodra szimpatikus csomagot és kitöltötted a jelentkezési felületet, a “Jelentkezem” gomb lenyomása után átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd néhány perc múlva küldöm is a számlát és a belépési adatokat.

Kezdés: 2020. május 18. 

Jelentkezés: 2020. május 17-én éjfélig! 

100 % Pénzvisszafizetési garancia

Semmi vesztenivalód nincs, hiszen ha nem azt kaptad, amire számítottál, akkor minden kérdés nélkül visszautalom a teljes vételárat.

A programot úgy építettem fel, hogy ha csinálod a gyakorlatokat, akkor garantált változást érj el, így bízom benne, hogy meg leszel elégedve