Exmentesítő! program

A múltban elszenvedett csalódások, fel nem dolgozott traumák óriási gátló tényezők lehetnek a pártalálásodban.

  Hiszen, ha folyton azon jár az eszed, hogy mit csinálhat most az exed, miért tette ezt veled, hogy hagyhatott el, akkor bizony a saját életedet keseríted meg, és gátolod saját magad a továbblépésben.

 Addig, amíg nem dolgozod fel ezeket, ott fognak kísérteni.

 Ráadásul, amíg van benned harag a volt párod iránt, nem fogsz tudni kiteljesedni a következő kapcsolatodban sem, ami így, akár rá is mehet erre.

 Gondolj bele, ha az új párodat hibáztatod, bünteted valamiért (tudat alatt), mert a régi párodra emlékeztet, az eléggé megkeseríti a kapcsolatotokat. 

  Szeretnél mindettől megszabadulni? Akkor a legjobb helyen jársz! A programban pont ezt fogod megtenni!

  Végre elengeded a benned lévő negatív érzéseket, a haragot, a kételyek miatt benned lévő feszültséget, így valóban nyitottá válsz az új szerelemre

  Minden feladatot egyben kapsz meg. Telefonról is hozzáférhetsz, így kényelmesen, a saját tempódban dolgozhatod fel őket a siker érdekében.

 Ajánlott időtartama 1 hét. Ne rohanj a gyakorlatok megoldásával, ne csak túllenni akarj rajta, hiszen hónapok, esetleg évek fájdalmától szeretnél megszabadulni, amihez időre van szükség. De megéri a befektetett energia, hiszen újra felszabadult, vidám és nyitott leszel!

Szerezd meg most és kezdj bele már ma az exmentesítésbe.

A program ára:

10.000 Ft 

Kedvező áron lehet a tiéd az Exmentesítő! program, ha megvásárolod a Fókuszban a pártalálás! program prémium csomagját a Szupernővé válok! csomagot, melynek a szerves részét képezi, ráadásul ott még széleskörűbb támogatást kapsz a pártalálásban. 🙂 

A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalmuk 0%. A “Kérem az Exmentesítő programot!” gombra kattintva átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd néhány perc múlva küldöm is a számlát, valamint a felhasználóneved és a jelszót a zárt felülethez, melyen keresztül AZONNAL eléred az Exmentesítő! programot, így egyből bele is vághatsz. 🙂 

  Regisztrációs adataid

  Számlázási adataid

  * Kötelezően kitöltendő.

  100 % Pénzvisszafizetési garancia

  Semmi vesztenivalód nincs, hiszen ha nem azt kaptad, amire számítottál, akkor minden kérdés nélkül visszautalom a teljes vételárat.

  A programot úgy építettem fel, hogy ha csinálod a gyakorlatokat, akkor garantált változást érj el, így bízom benne, hogy meg leszel elégedve.