25 pozitív megerősítés pártaláláshoz

Kikészít:
– a magány,
– az a gondolat, hogy soha nem lesz senkid,
– h
ogy nincs egy normális pasi, vagy hogy aki normális, az már foglalt?   

És már annyira a negatív gondolatok uralják az életedet, hogy sokszor felkelni sincs kedved, nem még randizni, ha lenne is rá lehetőség?   

Ezzel a negatív gondolkodással benne tartod magad ebben a borzalmas spirálban. Ahhoz, hogy változást érj el, alapjaiban kell megváltoztatni a gondolkodásodat!  

Nagyon nem mindegy mire irányítod a fókuszod. Nézzük meg egy egyszerű példán keresztül: megkérnélek rá, hogy sétálj végig a Lánchídon és közben számold meg a fehér pólós embereket. Te visszajössz és elmondod, hogy mennyit láttál. De ha megkérdezem, hogy mindeközben hány fekete pólósat láttál, akkor nem fogod tudni megmondani, mert láttad ugyan, de mivel nem azon volt a fókuszod, így gyakorlatilag észre sem vetted.  

Ugyanígy működik a gondolatokkal is. Ha folyton csak a negatívumokra koncentrálsz, akkor az lesz a valóságod.

Így rajtad áll, hogy mit veszel észre.

Válts nézőpontot: tedd könnyebbé és gördülékenyebbé a pártalálolásod, ahelyett, hogy folyamatosan akadályozod azt.

Hogyan? 

Egy mindössze napi 5 perces gyakorlattal 21 napig. Ennyi idő szükséges az elmédnek ahhoz, hogy elfogadja a változást: ideje másként tekinteni önmagadra. Ráadásul válaszhatsz, hogy hallgatod, vagy te olvasod fel magadnak a megerősítéseket, mert hanganyag és írott formában is megkapod őket.

Hatására az alábbi változásokat fogod megtapasztalni: 

– Mivel kezedbe veszed a sorsod pozitívabb és boldogabb leszel.

– Ráadásul energikusabb is, hiszen a panaszkodás helyett – ami egyébként borzasztó energiaromboló – optimistán gondolkodsz és visz a flow, az pedig energiát termel. 🙂

 – Elkezdesz hinni magadban, és abban, hogy megtalálod a neked való társat, így jókedvűen és magabiztosabban mész a randikra is.

  – Valóban nyitottá válsz az új lehetőségekre, hiszen átformálod az eddigi negatív szemléleted pozitívvá.

 Könnyedén hozzáférsz telefonról is, így elképesztően egyszerű beépíteni a napi rutinba.

Szerezd meg és kezdj bele már most pozitív éned megteremtésébe!

 A megerősítések ára: 5.000 Ft 

A ’25 pozitív megerősítés pártaláláshoz’ a Fókuszban a pártalálás! program szerves részét képezi. Vagyis, ha megvásárolod akár már az alapcsomagot is, akkor megkapod ajándékba. Nézd meg a programot, mert ott még széleskörűbb támogatást kapsz a pártalálásban. 🙂 

A vállalkozás tevékenysége alanyi adómentes, így a feltüntetett áraknak az ÁFA tartalmuk 0%. 

A “Kérem a megerősítéseket!” gombra kattintva átkerülsz az OTP SimplePay fizetési felületére, ahol megtörténik a fizetés, majd néhány perc múlva küldöm is a számlát, valamint a felhasználóneved és a jelszót a zárt felülethez, melyen keresztül AZONNAL eléred a 25 pozitív megerősítést a pártaláláshoz, így egyből fel is tudod használni. 🙂 

  Regisztrációs adataid

  Számlázási adataid

  * Kötelezően kitöltendő.

  100 % Pénzvisszafizetési garancia

  Semmi vesztenivalód nincs, hiszen ha nem azt kaptad, amire számítottál, akkor minden kérdés nélkül visszautalom a teljes vételárat.

  A programot úgy építettem fel, hogy ha csinálod a gyakorlatokat, akkor garantált változást érj el, így bízom benne, hogy meg leszel elégedve.